Tahribar Cs Serveri We Clani
-
1-) genki .... kafamiza gore kurmdaik biz bu clani
eleme yatik herkezinde haberi wardi :D ben bile elemye girdim oyle soluyorum
onlarin farki ne orda yazdim ustelik eski clandan kisilerinde burda olmasiin beklerim die kafamiza gore is yapmiyopruz anlicagin
2-) yaramaz kickledim cunku ozellikle awp yasakladim ama awp aldin ustu uste
baska itirazi olan warmi biseye ??? ben serverda hileci barındaırmam banlarim gozumden kacabilir fareetmem soleyin izlerim !!
-
Rüdecim silahlarin melodisini bilirsen her silahla hs alinir :Pp
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------1-) genki .... kafamiza gore kurmdaik biz bu clani
eleme yatik herkezinde haberi wardi :D ben bile elemye girdim oyle soluyorum
onlarin farki ne orda yazdim ustelik eski clandan kisilerinde burda olmasiin beklerim die kafamiza gore is yapmiyopruz anlicagin
2-) yaramaz kickledim cunku ozellikle awp yasakladim ama awp aldin ustu uste
baska itirazi olan warmi biseye ??? ben serverda hileci barındaırmam banlarim gozumden kacabilir fareetmem soleyin izlerim !!
-----------------------------Iceworldde yasak vardi ikinci mapta kullanabilirsiniz diye bas bas bagiriyorlardi diye bende aldim
uyarsan zaten birakirim herneyse...
-
olayı büyütüp kavga ortamı yaratmaya gerek yok arkadaşlar, neticede sadece oyun oynuyoruz. ha hile vs olayına girecek olursak rude hile açmaz durq o eskiden geyik amaçlıydı kroo ya gelince adam okuyamamış olabilir özel msj at bişey yap hala yapıyorsa slay cek halamı yapıyor kick le banlama kimseyi. 4 gündür 2 kişi banladım biri hakarettendi. biraz daha dikkat et
-
benide yaz bi takıma (: çok kral oynarım ama silah sağ elimde olunca şimdi sol ele geçti aq
bi türlü geçiremedim yabmadıım şey kalmadıdesem yalan olur format atıcam :D
-
sxe sistemine felan gecelim yoksa millete ben hile diilim demekten dilimde tüy bitcek
ya aq hs atmakla hilce olunuo hemen biraz taktıgını kavrayın su oynun artık yaa
hemen bok atmayın insanlara -
bende arada bir netten kantır oynuyom nasıl gircem bizim zımbırtıya beyler ne yazcaz konsola ???? bende oyunuyum amk
-
Abüler ortamı germeye gerek yok :) hepinizi seviyom :D o sıralar zate başım zonkluyodu,hile mile cart curt olunca fln iice gerilmişim neyse hakaten büyümesin.Evet sxe olayını bende daha oynarken aklıma geldi (: stif imkan varsa biraz uraşın ben nası oluyo hiç bilmiyom :D ya neyse dediğim gibi oyunumuza bakalım :) kardeş kardeş oynayalım,ben wcye girmek istiyom çok sıkıştım :P yazıverin benide bi kıyıya :) yazmazsanızda canınız sağolsun :)
NOT: WALL - AİM - YADA HERHANGİ Bİ HİLE AÇAN TOTOŞ OLSUN :D
-
ya beyler be naısl oynucam sizle biri yazsın ya :(
-
beyler sakin oln :D sakin tecelli edin:D cocuk gibi yemeyin birbirinizi :D
en gec yarına kadar sxe kurulacak. diger oneri&sikayetleriniz icin
" mustafahacioglu_61@hotmail.com "