Tahribar Cs Serveri We Clani
-
ne yani tek attıgımda banadamı hile diceksiniz? yuh.
-
1,6 var kurmuyorum pc ye ben 1,5 dan daha çok zevk alıyorum yani cs6.siberoyuncu.com :) Genkide geliyo biz oynuyoz gelin isterseniz :)
-
Ben de ara sıra takılıyom bir iki servera iki giriyom adamlara bir iki headshut sonra bi bakıyom hop banlandım.ama adminler ne deli oluyor.Biri gelsin kendilerinden iyi oynasın hemen ban. Ama sxs server da bi bok diyemiyorlar.:D:D:D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
1,6 var kurmuyorum pc ye ben 1,5 dan daha çok zevk alıyorum yani cs6.siberoyuncu.com :) Genkide geliyo biz oynuyoz gelin isterseniz :)
alper olm 1.5 daha güzel ben servera girmek icin kurdum 1.6 idare eder ama awpde zoomu iki saat acio felan oralara gicik oldum 1.6da kalkan neyim war lan o nasıl iş ise :D .bide ben yeni kurdum 1.6yı bazı elemanlar wall dedi alın buda 5 eylül bu sabah cektigim demo . umarım kapak olur
http://rapidshare.com/files/53525975/5eyul.rar
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------2-) duwardan hs koyan babam olsa onuda banlarim !!!!
Ulen duvar arkasına hs koyulamazmı?Ben şimdiye kadar nerden baksan 10 kere koymuşumdur hilesiz!?Genelde keleş,5,1 yada 4.3le duvarın arkasında çömelmiş adamı tara duvardan bak ne oluyo?Amq her seferinde hs olmaz ama yani sen duvarı tarayınca adam kaçmaya uraşıyo o sırada seken mermi kafasını daıtıyo :) sxe kurun bencede bu kadar kasmıyalım...
BU ARADA DARILIYOM SİZE HALA WCYE YAZMADINIZ BENİ :D
-
ben genelde kimseyi banlamam ! özellikle müridi hiç banlamam hile acacaklarını sanmıyorum, servere dışardan (tahribat dışından) bağlananlar acıyor hileyi. dikkat edip öyle banlamalı durq duvar arkasında hs cekti diye adam banlanmaz. çoğu kez bende cekiyorum.
-
kodumunun pcsinde sorun var çözemedim hale yoksa akıcam servera, bari sorunu yazayım çözümü vardır belki :D
live messenger dalgası sürekli dönüyor ama sürekli kişi listemi hiç göremedim :D sadece online oyun olarak cs de sorun oluyor servera bağlanıyorum. 10-15 sn içinde;
Warning: Connection Error
bu dalgayı veriyor :D neden oldugunu çözemedim. ilk defa bir sorundan dolayı format atıcam :S
-
Servera Sxe kurulduktan sonra girmeyi düşünüyorum
haksız ban yiyipte ana bacı kaymak istemıyorum
(bkz) imzam
-
La sxe kurulduktan sora server beni atmaya başladı,bi bokluk var bu serverda :S bikaç düşünce var ama uygulanabilitesi olan :D
-
ya bi soledigim ne kadarr cok carpitilmis
duwardan hs atan babam da olsa banlarim dedim ama abi
adm icewordde baslar baslmaaz hs koyuyor ... isim weririm
o tahta nin arkassındna cıkmadan 2 kisi inditiyordu !!!!
bunlari yapanin ismini wermiycem ama cok ciddi onlemler almayi planliyoruz
gordunuz su ana kadar kac kisiye bnan attim ??? Ex|exi yi uyarmi tuncaxxz ye attim cunku aim acmis coltu almisti...
beni yargilayabilirsiniz sorgulayabilirsiniz !!
ama yaptiim haraketleri inceleyip nednelerini arastirin