Tahribat - Tshirt / 2011 - Tasarım Yarışması [Güncelleme 08.06.2011 - No : 2]
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------oylar daniel koo nun 3 we 4 üne :D en güzel tasarım onlar bence çok şık we tbt yi yansıtır bir hawası war ,))
-----------------------------
-
Modelimiz belirlendi mi beyler.. Valahi artık olsunda geyelim yaz bitecek :)
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------oylar daniel koo nun 3 we 4 üne :D en güzel tasarım onlar bence çok şık we tbt yi yansıtır bir hawası war ,))
Yine en iyisi bu -
ön nocturness arka taraf danielkoo4 yalnız danielkoo'nun tasarımlarda speacial forces yazıyor onu düzeltirsek bir yanlışlığa yol açmayalım.
-
Carbure1 nin arkasına güzel birşey çıksa buda fenaa olur ha
-
Daniel koo dan vektörel çizimleri bekliyoruz şimdi gelsin bi devam edeceğiz konuya
-
EWELANCHE bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
oylar daniel koo nun 3 we 4 üne :D en güzel tasarım onlar bence çok şık we tbt yi yansıtır bir hawası war ,))
Yine en iyisi bu
-----------------------------4 güzelde 3 ün üstündeki yazılar bence gereksiz.ön taraf sade olmalı
-
renegadealien bunu yazdı:
Daniel koo dan vektörel çizimleri bekliyoruz şimdi gelsin bi devam edeceğiz konuya
Evde değildim kusura bakmayın. Yolladım hocam PM ile. :) -
daniel koo nun 3-4 tasarımının ön tarafını yazıları falan düzeltirsek daha güzel olacaktır. arka taraf gayet hoş
-
special force yazısı nasıl bir yanlışlığa yol açacak ben anlamadım yaw? vurulma tehlikesi falan mı oluyo nedir?