Tahribat - Tshirt / 2011 - Tasarım Yarışması [Güncelleme 08.06.2011 - No : 2]
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------
ArmadA bunu yazdı:

bence bu gayet güzel. ama aytek logosu da konsun bi yerine mesela TBT yazıor ya hani şirketlerin amblemlerinin sonunda R işeriti olar yuvalak içinde bizimkindede aytek amblemi olsun. O Bir Müridi En güzel ne yansıtır ıda kaldırın bence. fazlamı abrttım ney :|
-----------------------------bu tasarım güzel ön kısmında değişiklik yapılabilir yazılarda vs.
-----------------------------evet gayet güzel bu
-
ArmadA bunu yazdı:

bence bu gayet güzel. ama aytek logosu da konsun bi yerine mesela TBT yazıor ya hani şirketlerin amblemlerinin sonunda R işeriti olar yuvalak içinde bizimkindede aytek amblemi olsun. O Bir Müridi En güzel ne yansıtır ıda kaldırın bence. fazlamı abrttım ney :|
bencede bu güzel. yazılar değişilebilir ama tasarım olarak güzel. -
pcdoktor636 bunu yazdı:
ArmadA bunu yazdı:

bencede bu güzel. yazılar değişilebilir ama tasarım olarak güzel.
bende beğendim bunu. -
ArmadA bunu yazdı:

-----------------------------arkdaki büyük fontla yazan special forcesin keşke hepsi yada bi kısmından fazlası gözükse daha hoş olur gibime geliyor
bide v yaka dediğimiz bu oluyor demi
http://www.alalimsatalim.com/fotos/HM0XLA4D486YELN3_291449Paul-amp-Shark-V-YAKA-SUPER-KAZAK__21848672_0.jpg
sıfır yakada böyle
http://3.bp.blogspot.com/_1nRxCcj2LWU/S8X0Tsyd1YI/AAAAAAAAB0w/9L68l3-4Dsc/s1600/Sifir-Yaka-Golden-Bay-T-Shirt.jpg.png
eğer v yaka bu kadar açıksa benim tercihim sıfır yaka olur
-
11.06.2011 oldu hala bir kesin sonuç yok. :)
Sabırsızlıkla bekliyoruz.. -
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------11.06.2011 oldu hala bir kesin sonuç yok. :)
Sabırsızlıkla bekliyoruz..-----------------------------
arka taraf öyle kalsın veya biraz daha ayar cek ama ön tarafı komple degistir. o yazıları kaldır bence.
sade olursa emin olun daha hos gözükecek. cok fazla göze batmasın derim ben.
-
Andrei bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
11.06.2011 oldu hala bir kesin sonuç yok. :)
Sabırsızlıkla bekliyoruz..
arka taraf öyle kalsın veya biraz daha ayar cek ama ön tarafı komple degistir. o yazıları kaldır bence.
sade olursa emin olun daha hos gözükecek. cok fazla göze batmasın derim ben.
Tasarım haloldu mu olmadı mı ? Bunu bir öğrensek değişikliğede gideriz. Kimin ki seçildi bilemiyoruz. -
Tasarım güzel fakat mürid'i ne yansıtır yazısını kaldırmalıyız bencede. Bu arada rene yi gerçekten sabrı ve ilgisi için kutluyorum abi bu kadar şeyle uğraşmak kolay değil :|
-
TxT bunu yazdı:
Tasarım güzel fakat mürid'i ne yansıtır yazısını kaldırmalıyız bencede. Bu arada rene yi gerçekten sabrı ve ilgisi için kutluyorum abi bu kadar şeyle uğraşmak kolay değil :|
Onları kaldırdım ve bikaç düzenleme yapıldı. Rene hocaya yolladım eklemedi :D Sonuc bekliyoruz. -
arkada kırmızı tonu kullanmışsın tek renge çevirdin mi?