folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat Ailesine ‘Bildirim‘Dir

Tahribat Ailesine ‘Bildirim‘Dir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Anlamadigim neyin fanatikligini yaptiginiz.

Ya birader keyf benim degilmi, ister window$ kullanirim, iste linux iste MacOS. Hangisi isime gelirse.

Birini kullanan, kullanamayana gore zeki veya terminalde kernel derleyemeyen salaktir gibi muhabbetleri oldum olasi sevmedim.

Zumsuk'un bu yazisi bende fanatik bir yorum izlenimi uyandirdi. Gerci kendisi bilir ya. "MacOS fanatigi oldum" cumlesini biraz kelimeler ile susleyip yazmis.

AbdullahAzad in dedigi gibi 55 tane modeli olmasi onu zayif kilmaz aksine guclu kilar.

sniperscope tarafından 09/Eyl/12 15:41 tarihinde düzenlenmiştir

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

İsteyen apple kullanır bizi ilgilendirmez, müşterisini neredeyse beyinsiz yerine koyan, buna rağmen maliyetinin 10 katına deli gibi ürün satan bir firmayı savunanlarla tartışmaya ne gerek var :)

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek
    KaptanMagaraAdami bunu yazdı

Galaktik Federasyon bir numaram; "Zumsuk" periyodik nameleri iki.. Üçüncü sırada "Programmer" vardı; ama son zamanlarda sesi çıkmıyor.

Günüme renk katıyorlar :) .

"Ben tahribata yazdığım harflerin çok daha ötesindeyim. Kişiliğime değil, ürünle alakalı yazdığım eleştirilere cevap atarsanız hepimiz için daha sağlıklı olur."

Bu da şimdiden günün en renkli mesajı :)) .

"Tahribat Ailesine ‘Bildirim‘dir" Hör General Zumsuk darbe yaptı da darbe bildirisini ilan ediyor zannettim :) .

:)))))))

abi bende sana hastayım:)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

apple ı sevmem demiyoprum nefter ederim hatta elma kullananlardan da nefret ederim neden mi ?

niçin mi ? basit .

onlar bir tasarım yapıyor millet 'AA çok sade müükemmle bir tasrım diyorlar ' lan ben o tasrımı yapsam bana haraket çekerler bu kadar basit olur mu diye .

yada apple diyorki ipodun mu çalındı 'uydudan bakıyor burda diyor' bu ne demek ben senin nerde olduğunu ne yaptığını biliyorum demek

I am Jack's inflamed sense of rejection
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

amk bende miras birakicak yadak büyük para tutturdu tahribati birakicak sandim yaziyi bastan sona okudum :)
    Bi bildirimde ben yayimlayayim..

Xp yi biraktim Win7 ye gectim :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaş araç çubuğunu indir indir bitmiyor :D

küfrederiz villalara kulübeden
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

sonuna kadar okudum gayet doğru tespitleri var..

not:karı kız kısımları doru benim için yoksa apple ı sevmem nefret ederim

Ziraatci tarafından 09/Eyl/12 17:41 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek
    Haha hocam bazen apple icin calistigini dusunuyorum :)) saka bi yana guzel yazi

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

yada apple diyorki ipodun mu çalındı 'uydudan bakıyor burda diyor' bu ne demek ben senin nerde olduğunu ne yaptığını biliyorum demek

özellikle de google'a sırf tekel oldu herşeyimizi biliyor diye karşı çıkan birinin bunu savunması baya bi ilginç tabi

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

evet apple'ın tasarımı hoş ürünleri de dayanıklı.. Ancak çok pahalı hak etmediği kadar..bir tasarım için o kadar para vermem ben.. asus samsung daha performanslı donanımı daha az fiyata sunuyor niçin seçmeyeyim?
    ve ülkmeizde sayılı kişi apple'ı donanımı performansı yazılımını baz alarak satın alıyor.. çoğu kişi(herkes değil) moda diye alıyor.. bir özenme durumu var.. aynı zamanda en pahalı olan her konuda daha kalitelidir diye düşünüyor insanlar bu da yanlış..

apple'ın yazılımını sevmem..senin de dediğin gibi program files user filan yok ben tüm her şeyiyle sömüremeyeceğim bir ürünü niye kullanayım?windows bana göre en iyisidir.tüm windows için üretilen dolusuyla program var.. mac ve linuxler için virüs derdi yok derler.. çünkü virüsü yazanlar en büyük kitleye windowsta ulaşabiliyor..

windows niye bu kadar çok kullanılıyor? hem basit hem de her düzeyden kullanıcıya tam hakimiyet sağlıyor..

tabi bunlar benim düşüncem katılıp katılmamak size kalmış ama apple'a dünyanın parasını dökeceğime daha kaliteli ve daha kullanışlısını daha ucuza alırım..

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
Toplam Hit: 6562 Toplam Mesaj: 55