Tahribat Animasyon Atolyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kazekage
    Kazekage's avatar
    Erkek

Hocam Çok çok Çok Güzel olmuş ellerine sağlık Bi ara gerçekmi Felan dedim :d

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Kazekage bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam Çok çok Çok Güzel olmuş ellerine sağlık Bi ara gerçekmi Felan dedim :d

Ben yapmadım bunu :W bu örnek olarak gösterdim sadece :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

doğma büyüme eyüpte oturuyorum :| eyübün böle güzel olduğunu ilk bu videoda gördüm :| la böle şeylerden anlamam ama yardım edilcek bişi olursa ederim :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

doğma büyüme eyüpte oturuyorum :| eyübün böle güzel olduğunu ilk bu videoda gördüm :| la böle şeylerden anlamam ama yardım edilcek bişi olursa ederim :D

önerilerinle eleştirilerinle katkıda bulunursun :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hayret incepin yaptığı birşeyi ilkkez beğendim diyecektim ki video onun değilmiş :)

hoca manevi destek veririm ::P

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

la video gerçek galiba :D:D

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

süper ötesi güzel olmuş

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

hayret incepin yaptığı birşeyi ilkkez beğendim diyecektim ki video onun değilmiş :)

hoca manevi destek veririm ::P

:D:D ben yapmış olsaydım yine beğenmezdin :D

@RotKerim - o kadarda değil :D iyi bi gözle bakarsan hataları görebilirsin 1.30'larda havada duran bi ağaç var yada yanıp sönen sarmaşıklar :D

@YasamaK - videoyu ben yapmadım konu video değil zaten o sadece bi örnek :D bi wkip kuralım diyorum tbt'den yapalım bi tanede biz :W

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

öğretin bende katılayım :) ciddi anlamda öğretebilecek. döküman vs. neler gerekli. uzun zamandır takipteyim. merak var. ama zaman yoktu. şimdi zaman ayırabileceğimi düşünüyorum. saygılar efenim :D

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

bana öğret animasyon falan :d bende yardım edeyim.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 7886 Toplam Mesaj: 58