Tahribat Animasyon Atolyesi
-
süper yaa! resmen geziyorsun abi .harika walla.böyle güzel yerleri böyle de gezebileceksin.kim yaptıysa bayağı uğraşılmış heral.ben pek anlamam da..
-
kivanc bunu yazdı:
-----------------------------
süper yaa! resmen geziyorsun abi .harika walla.böyle güzel yerleri böyle de gezebileceksin.kim yaptıysa bayağı uğraşılmış heral.ben pek anlamam da..
Yapan adam tek başına 1 aya herşeyiyle bitirdi :D
biz bi aile olarak başlıyacağımız için 1-2 haftaya bitiririz :D
öğrenmek isteyenler önce bi programı indirip kursun sonra takıldıkları yerleri sorarlar :D takip etmeleri için link atarım pm'yle :D -
inception bunu yazdı:
kivanc bunu yazdı:
Yapan adam tek başına 1 aya herşeyiyle bitirdi :D
biz bi aile olarak başlıyacağımız için 1-2 haftaya bitiririz :D
öğrenmek isteyenler önce bi programı indirip kursun sonra takıldıkları yerleri sorarlar :D takip etmeleri için link atarım pm'yle :D
-----------------------------program ne hocam? full sürüm mü? kanımca çizim animasyon için ücretli oluyor programlar amma
-
bilgilendir bizi :D hadi bekliyoruz. programlar döküman vs işte :D
-
Cinema 4D daha kolay menü yerleşimi olarak :D herşey ayrı yerde daha rahat :D ayrıca standart renderi diğer programlardan kat kat daha iyi :D
performans olarak daha hızlı :D ama türkçe ders bulamazsınız yabancı dilde bile çok az dersleri var :D
biz kendimiz öğreniriz derseniz cinema 4D indirin ama yok dersleri takip edicez derseniz kaynak olsun derseniz 3Dsmax indirin :D -
3Dsmax buldum ama trial. crack nasıl bulabilirim. :/
-
http://thepiratebay.org/ burdan torrent indirin istediğinizi :|
-
http://www.yazilimindir.com/index.php?scm=2&git=6752 fiyata dikkat :D
-
3d elimden gelen herşeyi yaparım...Hatta bendiyorumki 3dciler olarak ortak bi kısa film yapalım...
-
pc3 bunu yazdı:
3d elimden gelen herşeyi yaparım...Hatta bendiyorumki 3dciler olarak ortak bi kısa film yapalım...
5 oldu,
animasyon olarak olur ama reel görüntülerle olması zor iş ,
herkes farklı yerlerde çekimler filan uzun ve zahmetli iş :D
@RotKerim - sanki herşeyi lisanslımı kullanıyosun hocam çek torrent :D