Tahribat Dinozorlarından Kimler Burada?
-
Arkadaşlar yeniden merhaba.
Kısa bir süre önce 20 yıllık pazarlama kariyerimden sıkılıp ayrıldım. Dönüp geriye baktığımda, bu yıllar içerisinde sayısız ulusal ve global ödüller almışım, dev gibi projeler yapıp yüzlerce insanla çalışıp bir çok şirket kurup kapatmışım. Şimdi bambaşka kafalardayım.Gecenin bir yarısı dönüp dolaşıp burada buldum kendimi. Dedim ki okul yıllarında takıldığım (salak salak sorular sorup okuyucu kalmışım genelde :) ) Tahribat.com acaba yaşıyor mu?
Tabi durduk yere de aklıma gelmedi. Pazarlama kariyerini noktalayınca dönüp dolaşıp bugüne kadar sadece hobi olarak ilgilendiğim siber güvenlik alanında çalışıyorum şimdi. Burayı kanlı canlı gördüğüme hatta üyeliğimin bile hala durduğuna baya şaşırdım ve sevindim açıkçası. Ortaokul yıllarında sağı solu patlatmaya çalışmaktan yola çıkıp şimdi bu alanda profesyonel iş yapıyor olmak harika bir duygu. O yıllarda 3-5 kişiydik şimdi memleketin yarısı kurye yarısı yazılımcı olmuş ayrı mesela.
Bu vesileyle benim gibi dinozor arkadaşlara ve bu platformu var eden sevgili Holyone'a selamlarımı yolluyorum.
ICQ numarası çalan, mail bomb ile inbox kitleyen, cebinde keylogger disketler ile dolaşan arkadaşlar;
Yeniden merhaba!
-
Merhaba kankim global ödüllerinden birkaçını görebilir miyim , hep Global ödüle dokunmak istemişimdir de.
-
Tbt huzurevi sakinlerinden biri olarak herkese selam.
-
amca hoş gelmişsin.... biz senin mevlüdünü okumuştuk ya öldü sandıydık.. 20 yıl aradan sonra ilk yorum ilk konu açma ..... evin içine huzur veren yaşlılar misali sende dinazor gibi çıkıverdin birden ortaya :D
-
XanTos bunu yazdı
Tbt huzurevi sakinlerinden biri olarak herkese selam.
Huzurevi güzel oldu. :)
Emekliler bir yeşillerndirsin o halde :) Sen değil @ajan1111
-
Duurr seenn şimdi geldiğin yere geri gönderirler. 😁
-
Ben mesela burada değilim aslında.
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Merhaba kankim global ödüllerinden birkaçını görebilir miyim , hep Global ödüle dokunmak istemişimdir de.
Oscar almadık amk sektörel ödüller. Bilir misin bilmem effie + hermes + w3 vs.
dokundurtmuyoruz yalnız.
-
garga bunu yazdı
Ben mesela burada değilim aslında.
Sen zaten doğal üyeymişsin kardeşim. 2 yaşından beri burdasın maşallah benden daha fena :)
-
diplomali-issiz bunu yazdı
amca hoş gelmişsin.... biz senin mevlüdünü okumuştuk ya öldü sandıydık.. 20 yıl aradan sonra ilk yorum ilk konu açma ..... evin içine huzur veren yaşlılar misali sende dinazor gibi çıkıverdin birden ortaya :D
Eyvallah yeğenim "içerdeydim"
-
Adam en son konuyu 20 sene önce açmış,
Merhabalar hoş geldin tekrardan,