Tahribat Dinozorlarından Kimler Burada?
-
Eskileri tutmak zor ya, o nesil ortaokulda lisede falan register oldu birçoğu. Daha büyük olanlar CD Romu bardak tutucu sandığı için buralara giremiyorlardı. O yıllarda 40 yaşında adam kaydolduysa da ölmüştür muhtemelen.
-
HolyOne bunu yazdı
Eskileri tutmak zor ya, o nesil ortaokulda lisede falan register oldu birçoğu. Daha büyük olanlar CD Romu bardak tutucu sandığı için buralara giremiyorlardı. O yıllarda 40 yaşında adam kaydolduysa da ölmüştür muhtemelen.
Sen merak etme, buralardayiz aytek hocam :)
-
Tahribat'ın kullanıcılarda oluşturabileceği psikolojik sorunları peşin peşin kabul etmiş olarak hala buradayız.
-
Kayıt 2012, yaş 55...
Dino sayılır mıyım ki acba...
-
Kayıt 2009 yaş 39 olmuş sanırım dinozor dan çıkıp fosil oldum ama hala buradayım
-
Yaş 41 göt kadayıf kayıt 2009 bekar girdim 2 velet sahibi oldum :))
-
C_e_Z_a bunu yazdı
Benden eskiymişsin. 2 sene fark var aramızda. Eskileri görmek zor artık, yine yeniden burada olman güzel. Hoş geldin :)
Eyvallah hoşbulduk takipteyim artık :)
-
HolyOne bunu yazdı
Ortaokulda burda takılan arkadaşlar burdan bir kariyer seçtilerse siber güvenlikte ermiş olmaları lazım şu an
-
kazasker1 bunu yazdı
Kayıt 2012, yaş 55...
Dino sayılır mıyım ki acba...
Hocam sana sözleşmeli dino diyelim en iyisi
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Merhaba kankim global ödüllerinden birkaçını görebilir miyim , hep Global ödüle dokunmak istemişimdir de.
Konunun devamını okumadan yazıyorum LaNCeLoT
Hahahahahahahahaha ulan :)))))