folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribat Dinozorlarından Kimler Burada?

Tahribat Dinozorlarından Kimler Burada?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sultanscs
    sultanscs's avatar
    Erkek
    McM bunu yazdı

Hoşgeldin başkan.. Öyle bırakıp terkedip gitme :) 

Eyvallah hoşbulduk sevgiler 🙋‍♂️

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sultanscs
    sultanscs's avatar
    Erkek
    Avcilar bunu yazdı
    08.08.2005

Siyasetten gömlettiler bi ara. 

...KED BY İSKO...

Bunu bilmeyen de ne bilim : )

Harbiden iskorpit miydi neydi o sen söyleyince hatırladım google bile yok o dönemlerde aq balığını teknoloji terimi zannediyordum agdkgh

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sultanscs
    sultanscs's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı

Fetoculerden bosalan koltuklara teskilat eski toprak ise aliyor , hadi hayirlisi.

Ama sana sahsi bir sorum var hocam,

Bu woke isi nerden cikti? Nerden cikti bu koca koca firmalarin lgbt hayranligi. 

Elimizde lgbt bireylerin satin alma guclerinin cok yukseldigine ve olasi bir boykot sonrasi satislarinin dusecegine dair bir bilgi mi var, yoksa ajanslarda lattelerini icen bir grup aptal reklamci mi bu isi kopurtuyor.

Kamala haris kampanyasini destekleyen kisilere de bunlari acik acik sordugumda dogru duzgun bir cevap alamiyorum. yahu neden woke lemeliyiz amk sebep ne? cevap yok.

Lower manhattan`da soho da takilan bir gay degilsen bu senin meselen olmamali. Dusunuyorum dusunuyorum koskoca SOHO`nun nufusu 60.000 kisi. E bunlarin alayi da ardini dovdurmuyor. En baba lgbt kafesinde oturup kahve bile icsen iceri giren ibne sayisi belli.

Nerden cikti bu markalarin pazarlama ve reklam depertmanlarinin lgbt hayranligi?

Saygilar amirim.

Sana laflar hazırladım :)

öncelikle konunun iki boyutu var pazarlama stratejileri ve diğer kreatif endüstriler (dizi film event vs)

Pazarlama stratejistleri yeni açılan bu alanı sahiplenmek istiyor. Yani kendi blue oceanlarımı bulmaya çalışıyorlar. Kadına erkeğe babaya ev hanımına seslenirken çok rakip varken burası henüz boş ve yeni hedef gruplar kazanmak pazarı büyütmenin en akılcı yolu. Siyaset de aynı şekilde onları kazanma derdinde.

Kreatif endüstrilerde ise komplo teorileri sosyal dizaynlar aramaya gerek yok. Lgbt bireyler hayatın içinde varlar farklılar ve her yabancı grup gibi merak ediliyorlar. Mafya dizilerinden farkı yok burdaki motivasyonun onlar da hayatın içindeler mahallemizdeler ama hayatlarını bilmiyoruz merak ediyoruz. Üstelik drama yaratacak hikaye bol seni çeksek klasik aşk hikayesi yazarız biseksüeli çekince bi kankasına gidiyor bi kıza gidiyor üçlü beşli derken hikaye egzotikleşiyor.

Toplum dizayn etmekmiş senin sex hayatınmış senaristin skinde değil. Onun derdi elindeki senaryoyu satmak. Burada da tabii ki farklı ve yaratıcı olmaya toplumun en uç noktalarını kaşımaya çalışıyolar.

Bir de bizim ülkeden bakınca bu olaylara garip geliyor. Çünkü hala baskılanıyolar biz de az görüyoruz. Amerikalı senaryodaki gayin mabadına değil yaşadığı duygulara odaklanıyor çünkü ztn çevresinde işinde mahallesinde onlarla yaşıyor.

Saygılar sevgiler kardeşim 🙋‍♂️

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Selam hocam ilk üye olduğumda asp siteler vardı amk 146 ve süper online dan dial up ile internete bağlanıyordum. GTA 3 vardı pc de internetten araba kaplamaları tekerlek modlar falan indiriyordum, 2 mb dosyayı 8-9 dk da indiriyordum. 
    Güzel günlerdi, ülkede daha farklıydı, ülke zengin değildi belki, teknoloji de bu kadar iyi değildi ama güzeldi herşey. gözyaşlarım pıt

"bea"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancaks
    sancaks's avatar
    Erkek

hello

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

ben de burdayim! :D

**EbMaRtEu**
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

**iki kere gitti**

ebmarteu tarafından 30/Ağu/24 16:52 tarihinde düzenlenmiştir

**EbMaRtEu**
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

Ben eski sayılıyor muyum acaba?

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    kroo bunu yazdı

Ben eski sayılıyor muyum acaba?

Evet, sahi ismin neydi bu arada?

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RoadMaster
    RoadMaster's avatar
    Erkek

evet uzaktan takip ediyoruz ara ara başlıklara bakıyoruz login olmadan :)

Toplam Hit: 13055 Toplam Mesaj: 173
tahribat nostalji