Tahribat Hakkındaki Görüşleriniz ?
-
hayatın anlamıdır...:D
-
iyi bi görüşteyim
-
samimi söylüyorum interneti kullanmaya bağladığımdan beri kopmadığım tek yer, canımmı sıkılıyor giriyorum geyik bölümüne morelim düzeliyor, canım mı sıkılıyor çömez kardeşlerimizin konularına yazılan yorumları okuyorum keyfim yerine geliyor canımmı sıkılıyor TBT ye giriyorum o bile yetiyor amk... uyuşturucudan da beter bağımlılık yaptı bana seviyorum lan hepinizi
-
TBT Bilgi verici eylendirici güzel dostlukların kurulduğu bir ortam seviorm bu siteyi yeni olmama rağmen bagımlılık yptı banada Pc ' m acık olduqu surece TBT de acıktır (:
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------samimi söylüyorum interneti kullanmaya bağladığımdan beri kopmadığım tek yer, canımmı sıkılıyor giriyorum geyik bölümüne morelim düzeliyor, canım mı sıkılıyor çömez kardeşlerimizin konularına yazılan yorumları okuyorum keyfim yerine geliyor canımmı sıkılıyor TBT ye giriyorum o bile yetiyor amk... uyuşturucudan da beter bağımlılık yaptı bana seviyorum lan hepinizi
-----------------------------
Dostum sen bu çömezlere takıksın galiba :P :D -
Net alemindeki en sıcak forum ortamı.
Nice forumlara girdim çıktım ama tahribat'taki tat yok hiçbirinde...
-
Bir zamanların efsanesi :)
-
aileyi anımsatan canlı organizma (:
çogumuzun hastalıgı *_*
-
Cia bunu yazdı:
benim gibi taksim meydanına heykeli dikilecek şahsı muhteremi sizlere kazandıran bu siteye hayranım onun yoklugu benim yoklugumdur bu mahrumiyeti yaşamayı istemeyecek arkadaşlardan oluşan bu topluluk sevgi ve saygıyla büyüyerek ilerlesin.nasıl ki kanatsız kuş solungaçsız balık düşünemiyorsam tahribatsız bir internette düşünemiyorum ve tabiki bensizde bir tahribat...hepimiz bir sögüdün yapraklarıyız velhasılı varlıgım tahribata.com'a armagan olsun ne mutlu bizle aynı ortamı paylaşan arkadaşlara hepinizi öpüyorum esen kalın
koptum hoca koptum xd,zuhahaha hatta ve hatta :D -
Dayı mahçup ettin bizi adamı yüzüne karşı meth etmezler :P