folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tahribat Hakkındaki Görüşleriniz ?

Tahribat Hakkındaki Görüşleriniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    akli dengeleri bozuk ama çok zeki insanların buluşma platformu

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Evimdir, Firefoxumu hep Açık tutan Tek Varlık. Tüm Mürit Kardeşlerime Ve Site Yapımında Emeği Geçen Üstatlara Teşekkür ediyorum. Burası Vatanımızdır.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    thrbtcell bunu yazdı:
    -----------------------------

..bazi siteler gibi yorumlarda sadece tskler, emegine saglik gibi bos laflar yok.

..cesitli insan gruplari olmasa muansebetiyle

..en onemlisisde diger forumlarda olan essek kadar imza resimleri ve avatarlar yok.(ama en onemlisi bence bu) 

..ayrica cok hızlı bir site. 

..bilgisayarla ilgili bek cok seye buradan ulasabiliyorum.(google dan sonra) 

aklima gelenler simdilik bunlar... 

İşte bu gir diger forumlara tsk emege sagı sırf cevaplar bundan ibaret burda paylaşım oldumu yapılan paylasım hakkında tartışılır. Genelde bu forumun en buyuk guzelligi ve sevdigim yanı paylasım olmaması olsaa az olması bu forum normal forumlar gibi kullanılmıyo genlde tartışmalar , programlama ile ilgi sorular ( hic paylasım olmuo deil ağırlıklı olarak ) Ve hiti cok yuksek olmasına ragmen hendi scripti ile olması gereken hızın 10 katı hızda acıldıgı cok guzel ve bir turklerin yapdıgı cogu yerde bulunamayan scripte sahip tahribatcı olmaktan memnunum burası aynı bir yuva gibi herkes bir ev altına toplanmıs boşuna tarikat demiyoruz

Tahribatı seviyorum hep sivicem

Not: Rene hocam bana her nekadar tahribat.com'un scriptini yollamasadı olsun :P:P :W:W:W

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek

ilk başlarda dahi-psikopat karışımı insanlar doluydu, beni de o zaman cezbetmişti,şimdi saysan 1 elin parmaklarını geçmez (hepsi işinde gücünde adamlar oldu tabi).

Ama kalite konusunda hala rakibi yok (reklam olmaması, üye alımının kontrollü olması, iyi bi scripte sahip olması vs. nedeniyle).

Çoğu zaman açtığımda ilgimi çekçek, bişey yazcak pek bişey bulamama rağmen alışkanlık işte pc nin başına oturdummu elim direk "t" ye gider.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibo123
    ibo123's avatar
    Erkek

tahribat..harbiden hislerimi anlatacak cümle bulamıyorum ama..ama çok seviyorum..

"evlatlarım adı gülen kendisi ağlayandan sakının"SHT "Vallahi evlatlarım kainatın en bahtiyar insanları sizlersiniz."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

tahribat çok çok ayrı bir platform bir eşi benzeri yok

Herhalde budenli sevilmesinin nedenide bu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLaNGuVa
    aLaNGuVa's avatar
    Dişi

SeRDaR bunu yazdı:
    Tahribat yokluğunda insana can cekiştiren bir site

:-)

Mutlu olmak için büyük nedenlere gerek yok. Cebimde 75 kuruşum var, havada bahar..
Toplam Hit: 9031 Toplam Mesaj: 58