Tahribat Hakkındaki Görüşleriniz ?
-
Yeri dolmayan, Firefox'u açtığım zaman açılış sayfası olan o olmayınca zaman geçmeyen en iyi dostlukların ve en iyilerin bulunduğu ortamdır.
-
İnsanların Çeşitliliğiyle İstanbul gibidir TBT ..
Google gibi ihtiyaçtır TBT ..Google'in alternatifi olsa bile TBT'nin alternatifi yoktur..
TBT ' de açılan en saçma konu bile olsa herkez bişiler alır..
TBT 'de ne yapılacaklar işler biter ,
nede öğrenilmesi gereken şeyler..
HolyOne Kasar , Mürid kasar ..
-
o bir efsane :]
-
görüşlerimizi alınca noolcak:W
anket vardı sanırsam :W
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------görüşlerimizi alınca noolcak:W
anket vardı sanırsam :W
-----------------------------sık konunun içine limon :l
-
delibişi :D
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
İlk olarak bir şeyler öğrendiğimiz bir site, zamanla güzel dostluklar kurabileceğimiz bir mekan, daha sonraları sadece bir alışkanlık...
-----------------------------
aynen katılıyorum....Sankı benım yerıme konusmussun hacı :W
-
..bazi siteler gibi yorumlarda sadece tskler, emegine saglik gibi bos laflar yok.
..cesitli insan gruplari olmasa muansebetiyle
..en onemlisisde diger forumlarda olan essek kadar imza resimleri ve avatarlar yok.(ama en onemlisi bence bu)
..ayrica cok hızlı bir site.
..bilgisayarla ilgili bek cok seye buradan ulasabiliyorum.(google dan sonra)
aklima gelenler simdilik bunlar...
not :
sevmedigim bir ozellik , bazi kullanicilar c/p yaparken resimleri 15" ekran boyutunu aşicak sekilde koymuyorlar mi deli oluyorum ya... kisaca forumun (...) ediyorlar.
-
6 senedir takıldığım site...Hiç değeri kaybolmadı gözümde...Bilgisayarı ilk açtığımda yıllardır ilk açtığım sayfa Tbt...Eski tadı kalmasada hala ilk tahribat.com'u açtığım için mutluyum..
-
benim gibi taksim meydanına heykeli dikilecek şahsı muhteremi sizlere kazandıran bu siteye hayranım onun yoklugu benim yoklugumdur bu mahrumiyeti yaşamayı istemeyecek arkadaşlardan oluşan bu topluluk sevgi ve saygıyla büyüyerek ilerlesin.nasıl ki kanatsız kuş solungaçsız balık düşünemiyorsam tahribatsız bir internette düşünemiyorum ve tabiki bensizde bir tahribat...hepimiz bir sögüdün yapraklarıyız velhasılı varlıgım tahribata.com'a armagan olsun ne mutlu bizle aynı ortamı paylaşan arkadaşlara hepinizi öpüyorum esen kalın