Tahribat İle Tanışmamız
-
Bizim internet kafede 2007'den beri çoğu kişi takip ederdi.
Bende yanlarında takılır :p konuları okurdum.
Davetiye kimse vermiyodu kafedekilerden. En sonunda arkadaştan rica ettim davetiye verdi. Ogün bugündür deli gibi takip ederim
-
1 ay sonra 10 sene olacak hey maaşallah
-
10 yıl önce tanıştım. Hack günlükleri... Şimdi çoluk çoocuk iş güç... Severim arada da söverim ama asla vazgeçmem...:)
-
mahmut abi stan sarşısını dinlerken burayi. o günden beride gizli takipdeyim.
-
bu konuda nerde o eski tahribat konularına döndü daha önce 3-5 defa da açılmıştı :) daha önce 3-5 defa yazdım da şimdi yazmaya gerek yok
-
Alman diye bir arkadaş vardı gayet güzel Premium Hotfile,Rapid flan paylasıyordu. Sırf onun için üye olmustum :)
-
echoll DB ye falan girdim demissinde tahribatin database mi girdiniz cozemedim :/ Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 13:31'da Twitter tarafından düzenlendi.
-
HolyOne küfür sayıcı. O zamanlar forum yoktu yanılmıyorsam, blog gibi bir şeydi.
-
ilk önce nette gezerken şans eseri gördüm biraz takıldım ugraştım üyelik olmuyor du sonra vazgeçtim aradan biraz zaman geçti bir baktım bizim kuzen de burda :D bindim boğazına davet attırdım kendime :D:D sonrasında ise kapanmıyor :D:D
-
ilk tanismam, mail adresini yaziyordun kurbanin, sonra kendi mail adresini yaziyordun sana kurbanin mail sifresini gonderiyordu :) forum falan yoktu o zamanlar. uyelik sistemi falanda yoktu. mahkeme o zamanlar yasaklamisti o sistemi galibaa :)
2001-2002 falandi
Mesaj 25 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 13:52'da demirci tarafından düzenlendi.