folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat İle Yollarınız Nasıl Birleşti. =)

Tahribat İle Yollarınız Nasıl Birleşti. =)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    sene 2002 hey gidi hey,5 sene olmuş,galiba coca cola yı boykotla ilgili birşeydi,o sayede tanıştım tam da hatırlamıyorum

Çekil,Önümden Çekil...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bende lamerlik dönemlerimdi takılmaya site arıyodum öle gezerken siteleri denyo launch buldum o zaman çok hoşuma gitmişti öle zaten bişeler burdan öğrendik yolumuz kesiştii zaman bu siteye üye olmaya az yırtınmamıstım:) çok isteyince olur diyolar o hesap:)

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Hemen hemen her sitede bulundum çoğunda modluklar vs olduydu zamanında bilimum icq ile ilgili ne kadar forum var hepsinde üyelik vardı , hack-team.com Ayhan - Murat terzi icq manyaklarının fourmda takıldım uzun süre , birçok kişi oradaydı eskiden , mesela prohack in kurucusu judge flnda oradaydı , tahribatıda baya duydumdu ama üye olmadımdı neden bilmiyorum bi yazı ilgimi çektiydi üye oldumdu sonra yazılanlar vs çok aktif atmosferin güzel geldiğini görünce hastalık derecesinde bağımlı olacağımı tahmin edemezdim:D

6/29/2003 1:36:00 PM

o gün bugündür neler oldu neler yaşandı varya şu forumu bi araştırıp derlemek lazım aslında :)

Bizim dönemimizden pek az insan kaldı , birçok forum a bakıyorum eskiden emeğin geçtiği , şuan hemen hemen hiçbirisi yok. Eskilerde ya çoluk çocuğa karıştı evlendi bıraktı neti vb. netin en güzel dönemimde bu ortamlardaydık. Bu siteyi o yüzden seviyoruz , yaşadığımız paylaştığımız onlarca olay olduki :) 

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ben daha buradayım endercim:)

eskiler yok evet ama yeniler var.

Ben unuttum ya hardformattermi küfür sayıcımı ne cafede denk geldi ne ulan bu diye kurcalarken bu site açıldı ufak ufak takıldım falan ilk takıldığım forum sitesi burasıydı. Sonra bağımlılık derken demirbaş gibi bişey olduk :) Sene kaçtı hatırlamıyom 10 sene olmuş gibi geliyor..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

genki saolsun onun sayesinde örendim ben tahribatı hatta bir çok şeyi onun sayesinde :P

saolasın kafacım!

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yeshil
    yeshil's avatar
    Dişi
    bi arkadaşımın tavsiyesiyle

bülbülün çilesini sen nereden bileceksin.. gülün dikenini sen bana gönder!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    Stifler9/22/2003 10:59:00 AM
    yeni yeni mallar gibi baktığım zamanlardı (mallık hala gecmedi neyse) bomba dökümanı arıyorum, oyalanacak bişeyler üretiyorum falan google dedemizin yararını gördüm :) mutluyum burada olmaktan, iyi arkadaşlar edindim.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    bi yerden denyolaunch buldum kullanamadim tahribat yaziyodu girdim foruma daldim denyoyu unuttum :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

ByLord bunu yazdı:

Ben bi iş yerinin bilgi işleminde işe girdim,öle mazlum mazlum takılıyoz yaklaşık 3 gün felan sonra bu EmiRReiS işe girdi.Hayatımın dönüm noktası oldu a.q
    (Önceden kafam fazla fırlamalığa basmazdı,şimdi sadece fırlamalığa basıyo..)Bununla tanıştık kaynaştık,baktım bu tbt ye takılıyo gece gündüz benimde dikkatimi çekti.takılmaya başladım tbt ye yaklaşık 7 ay üyeliksiz gezdim sitede sonra dedim üye olayım şimdi gece gündüz Tbt

--------------------------------------------------

Hacım o fırlamalık senin içinde varmıs, bana bok atma.

Ben bi arkadasın tavsiyesi üstüne bu siteye girdim. üye olurken kullanıcı adımın kullanıldığını gördüm. Bende şifremi unuttum ile şifre yollattım mailime geldi ama ben tbt a üye olduğumu hatırlamıyorum. Var bu işte bi keramet, kesin sitenin sahibi seyittir, evliyadır dedim Bismillah deyip girdim siteye... Sonradan gördüm ki alayı fırlama :D

Not:ByLord bilgisayara xp kuruluyorsa kesin p4'tür...

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blacksun
    blacksun's avatar
    Erkek
    bu neco(hp32 adam habire nick değiştiriyo yetişemiyoz) okulda muhabbet ederken tahribat a takılıyom gir bi bak falan dedi girdim hoş güzel dedim üye oldum

şiddete meyalim vallahi dertten..
Toplam Hit: 8285 Toplam Mesaj: 62