folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat İle Yollarınız Nasıl Birleşti. =)

Tahribat İle Yollarınız Nasıl Birleşti. =)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LJMLJT
    LJMLJT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------
    ID   Yetki   Kullanıcı AdıKayıt TarihiSon Giriş Tarihi
    353810renegadealien3/23/2003 6:30:00 AM3/31/2007 7:54:00 PM

Yıl 2003.. Bi internet cafe kuruyorum... Orada bir eleman vardı umut die... Ozamanlar daha bilmioruz hack fln, full donanım network fln uğrasşıoruz... Cocukda bi program gördüm ismi hard formatter... Dedim banada versene, Gir tahribat.com sitenin ismi dedi..

Bi girdim, ama hayatımda girdiğim ilk forum sitesiydi... Giriş o giriş... Yawaş yawaş tanıştık milletle, sonra deca bi konumu silmişti fln.. Önce donanıma baya yazınca holy donanım bölümüne mod yaptı beni..

Sonra bi ihtilal sırasında yönetime girdim, sonra zaten milletle kardeş olduk, defalarca görüştük buluştuk fln..

Şimdi burayı yönetioruz işte :)

Ha o umutcan denilen cocuku cok aradım sonraları, hayatımda dönüm noktalarından birisidir o çünkü. Çok sonraları tahribattan geldi birisi, beni tanımıyor ama abicim bişi sorabilirmiyim fln dedi.. konuşurken msndeki resmi bi değişti! Anam o cocuk bu cocuk... Hemen muhabbet ettik fln, Taktım madalyayı :)

http://www.tahribat.com/madalyalar.asp?id=54

-----------------------------

nAn Sen o zamanda böle sıkardın :) kipri gibi sacların vardı anasını satim :) hala o cafe durur baktıkca aklıma sen gelirsin dewam dewam cocuk hee :) sorarım sana ben msnde cocuğu

Angaralıyız Laa....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Konu hortlatmak gibi huyum yoktur ama eski müridlerin tahribat ile tanışma bilgilerini okumak keyif verici. Kaldığı yerden devam etsin :)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    :Dbende anlatayım bari lamerlik zamanlarımda tahrip.com uyesiydim buraya fazla takılmıyodum sevmiyodumda nedense varsa yoksa tahrip.com, sonra tahrip  kapandı falan.holyone buraya konu falan açmıştı tahripçcom uyelerini bağrımıza basıyoruz gelsinler falan diiye oylece yavaş yavaş takılmaya başladım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Benim merakım bu renenin de bahsettiği ihtilaller, ben 2007 girişliyim bilmiyorum. Nedir holy ye karşı oldu da sonra holy geri mi aldı yoksa holy elini eteğini çektikten sonra güç savaşımı oldu. Bilen, anlatacak olan, anlatılan konunun adresini verecek olan??

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    2005 subatinda İzmir karsiyaka Bostanli da iken Antalya da beraber yerel bi tv de beraber gece bekledigimiz bi arkadas msn den bu siteye takiliyorum demisti.O gundur tahribat gercek bi muptelalik yaratti.İzmir den geriye sadece Tahribat getirebildim

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CTG
    CTG's avatar
    Erkek

Hehe sene 2003 falan :)

O zamanlar icq şu bu uğraşıp duruyoruz... sonra icq icq nereye kadar birader dedim kendi kendime... o zamanlar cigicigiye çok takılıyordum sonra burası da kardeş siteydi buraya girmiştim bir program ararken... adını hatırlamıyorum... sahi o zamanlar denyo var mıydı??

çok fazla yazmadım hiçbir zaman ama epey takip ediyordum burayı... bir gün baktım Deca icq falan dağıtıyor "aa bu bizim deca nan" dedim.. daldım içeri...

hele bir de internet radyosu olayı vardı :D holy falan ilk internet radyosu biz olacaz diye baskın yapmıştı bi yere :D öyle bir şeyler... çok seneler geçmiş tabi üstünden hatırlayamıyorum her ayrıntıyı :)

ondan sonra biraz baktım yahu iyi çocuklarmış bunlar dedim martyn, antiki, rene, ir falan samimiyeti artırdık. Yeri geldi decayla rakı kadehi çaldık, midye dolma yedik.. öyle böyle nasıl olduğunu tam anlamasam da kesişti yollar...

Allah ayırmasın...

:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falca
    falca's avatar
    Erkek

2003 ve oncesınde cehennem.com a takılıyordum.2003 gıbı falan cehennem kapandı ve bıdaha acılmadı.Unıye basladıgım ılk yıl olan 2003de yurttan oda arkadasım

tahribattan behsettı.bıkac program falan soyledı.takıp etmeye basladım ve bıgun uye oldum.

Was here...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falca
    falca's avatar
    Erkek

edit:fazla oldu bu

Was here...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kcarakilic
    kcarakilic's avatar
    Erkek
    henüz 1 hafta önce By_Mihni sağolsun ben sormuştum ne var  burda diye gel istersen dedi bende geldim öyle bakınıyorum şimdilik..

-kcarakilic- -Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti"ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LJMLJT
    LJMLJT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı
    ID  Yetki  Kullanıcı AdıKayıt TarihiSon Giriş Tarihi
    3538 10 renegadealien 3/23/2003 6:30:00 AM 3/31/2007 7:54:00 PM

Yıl 2003.. Bi internet cafe kuruyorum... Orada bir eleman vardı umut die... Ozamanlar daha bilmioruz hack fln, full donanım network fln uğrasşıoruz... Cocukda bi program gördüm ismi hard formatter... Dedim banada versene, Gir tahribat.com sitenin ismi dedi..

Bi girdim, ama hayatımda girdiğim ilk forum sitesiydi... Giriş o giriş... Yawaş yawaş tanıştık milletle, sonra deca bi konumu silmişti fln.. Önce donanıma baya yazınca holy donanım bölümüne mod yaptı beni..

Sonra bi ihtilal sırasında yönetime girdim, sonra zaten milletle kardeş olduk, defalarca görüştük buluştuk fln..

Şimdi burayı yönetioruz işte :)

Ha o umutcan denilen cocuku cok aradım sonraları, hayatımda dönüm noktalarından birisidir o çünkü. Çok sonraları tahribattan geldi birisi, beni tanımıyor ama abicim bişi sorabilirmiyim fln dedi.. konuşurken msndeki resmi bi değişti! Anam o cocuk bu cocuk... Hemen muhabbet ettik fln, Taktım madalyayı :)

http://www.tahribat.com/madalyalar.asp?id=54

2003 - 2013 way anasını 1o sene gecmiş ya la Yaşlandık bizde 

LJMLJT tarafından 15/Haz/13 04:34 tarihinde düzenlenmiştir

Angaralıyız Laa....
Toplam Hit: 9196 Toplam Mesaj: 62