folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat İle Yollarınız Nasıl Birleşti. =)

Tahribat İle Yollarınız Nasıl Birleşti. =)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    LJMLJT bunu yazdı
    renegadealien bunu yazdı
    ID  Yetki  Kullanıcı AdıKayıt TarihiSon Giriş Tarihi
    3538 10 renegadealien 3/23/2003 6:30:00 AM 3/31/2007 7:54:00 PM

Yıl 2003.. Bi internet cafe kuruyorum... Orada bir eleman vardı umut die... Ozamanlar daha bilmioruz hack fln, full donanım network fln uğrasşıoruz... Cocukda bi program gördüm ismi hard formatter... Dedim banada versene, Gir tahribat.com sitenin ismi dedi..

Bi girdim, ama hayatımda girdiğim ilk forum sitesiydi... Giriş o giriş... Yawaş yawaş tanıştık milletle, sonra deca bi konumu silmişti fln.. Önce donanıma baya yazınca holy donanım bölümüne mod yaptı beni..

Sonra bi ihtilal sırasında yönetime girdim, sonra zaten milletle kardeş olduk, defalarca görüştük buluştuk fln..

Şimdi burayı yönetioruz işte :)

Ha o umutcan denilen cocuku cok aradım sonraları, hayatımda dönüm noktalarından birisidir o çünkü. Çok sonraları tahribattan geldi birisi, beni tanımıyor ama abicim bişi sorabilirmiyim fln dedi.. konuşurken msndeki resmi bi değişti! Anam o cocuk bu cocuk... Hemen muhabbet ettik fln, Taktım madalyayı :)

http://www.tahribat.com/madalyalar.asp?id=54

2003 - 2013 way anasını 1o sene gecmiş ya la Yaşlandık bizde 

guzel konuymus. ilk defa gordum.

10 sene dile kolay. benim de 6 yil olmus. wireless hack diye yazmistim google a. buldum daldim buraya.

o gun bugundur, hemen hemen hergun girer bakarim ne var ne yok diye. genelde uzaktan bakarim, her konuya yazmam, tartismalara pek girmem ama kimler gelip gecti buralardan hep sahit oldum.

6 yilda hakikaten cok sey ogrendim buradan. Emegi gecmis, gecmekte olan herkese cok tesekkur ederim.

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 8266 Toplam Mesaj: 62