folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribat İnsana Ne Kazandırır? + Ya Da -

Tahribat İnsana Ne Kazandırır? + Ya Da -

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    ir2'nin dediği gibi "bok boku kenefinde bulurmuş, bende kenefimi buldum" :) ne bok varsa buluyoruz birşeyler demekki fazla söze gerek yok

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hbgrstyle
    hbgrstyle's avatar
    Erkek
    wasd bunu yazdı:
    -----------------------------
    Aq TahribaT olmasaydı şu anda hiçbirimiz bu muhabbeti yapıyo olamıcaktık bi kere :D harbiden şu yaz aylarında bi tek tahribata takılabiliyorum :) diğer forumlardaki insanlar bilgisiz,sanal alem cahilleri,düzgün adam yokmu?Var :) ama o insanları bulmakta zor,burda herşey sonuna kadar,aile gibi aq burası =) diğer forumlar sadece program paylaşım msn hack :D burdan kral yer yok nette :)

Katılıom a.q :D

iTiNayLa c/p YaPıLıR
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Tahribat herşeyden öte benim için bir sorumluluk, bir problem, bir yaşam tarzı....

Ben arkadaşlarımın ders çalışayım die tahribata bakmayım laptopun başına geçmeyim die, beni sandalyeye kemerle bağladığını biliyorum...

Bağımıylım, Problemliyim ve tedavi olmam gerekli...

Derslerden kalıyorum, hayatla bağlantımı kesiyorum uykusuz kalıyorum ve sebep tahribat ve internet bağımlılığı...

En kısa zamanda tedavi olmazsam büyük sorunlar cıkacak...

Devamlı sandalye başında oturmaktan belim problemli, sağ bileğimde mouse nasırı oldu, boynumda kireçlenme var sebep tahribat...

ama ayrılışım ölümüm olur sanırım...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Tahribat herşeyden öte benim için bir sorumluluk, bir problem, bir yaşam tarzı....

Ben arkadaşlarımın ders çalışayım die tahribata bakmayım laptopun başına geçmeyim die, beni sandalyeye kemerle bağladığını biliyorum...

Derslerden kalıyorum, hayatla bağlantımı kesiyorum uykusuz kalıyorum ve sebep tahribat ve internet bağımlılığı...

Devamlı sandalye başında oturmaktan belim problemli, sağ bileğimde mouse nasırı oldu, boynumda kireçlenme var sebep tahribat...

Durum bu kadar vahimse tedavisini ben söylerim sana :-) Dikkatini başka yerlere yönlendirmen lazım. Bu mesela her erkek ne sever ? Onu yap. :-) Biraz yan 1 hafta kendini bilgisayardan uzak tutabilirsen problem yok olur.

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    walal tahribat bende hastalık durumunda.... sabah uyanınca ilk işim kahvemle tahribata bakmak... yatmadan önce saat 05 gibi alexadan update ranka bakar öyle yatarım hergün... günde yüzlerce sayfa sorgu gitmektedir benim nickten:D hayatımız komple tahribat kısaca... kendi çevrenizi oluşturur bilimum onlarca olay yaparsınız... Çevrenizde aspyi phpyi oyu buyu yalamış yutmuş insanlarla doludur.. hepsinden birşey kapmak sizlerin elindedir ;) tahribat netin anlamı değil , hayuatımızı değiştiren bir olaydır... iz yapmıştır bizlerde ;)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    bu sabah tahribat yüzünden işe geç kaldım :D canı saolsun :P

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

O bel ağrısı bendede var,çok berbat bişey :( eldeki nasıra gelince geçen yaz çıkmıştı,baktım geçmiyo hastaneye gittim,dondurdular ilaç verdiler,ama o kadar büyümüştüki geçmedi,ama ufaldı birazcık bide yumuşuyodu,bende tırnak makası çakısıyla deşip çıkardım :) 

:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    White_AnGeR
    White_AnGeR's avatar
    Erkek
    DaReSeLaM bunu yazdı:

bende kıl dönmesi yaptı şikayetçiyim:D

Helal :D Valla Bendede Merak Uyandırıyor Abaca ne Gibi Konular Açılmış Paylaşımlar Yapılmış neler Tartışılıyor... (Gerçi İnsanın Başına Ne Gelirse Ya Meraktan Yada Y..... )  :)

Bugünü Yaşadın Yarının Varmı. Gençligine Güvenme Ölen Hep İhtiyarmı... (Hz. MEVLANA)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

tahribat önemlidir , tahribata dikkat etmek gerekir.

çok mesaj yazmasamda devamlı başındayım devamlı takipteyim, sizinleyim :)

ileride sitenin çok farklı noktalara geleceğinden inanın en ufak bi şüphem yok.

o zaman çok daha keyifli olacak eski hallerini bilmemin keyfini çıkartacağım.

burada çok özel insanlar var.

yazacak çok şey var ya neyse ...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Aramızdaki tek fark senin atlet giymen rene.

Bel ağrım yüzümden duramıyorum kronik oldu.

Tahribat sevgim yüzünden öyle şeylerden vazgeçmek zorunda kaldım ki kendim bile inanamıyorum.

Tahribat bende sorun oldu böyle bir şirketim olsaydı google batardı.

Tahribat yaşam tarzımı süsleyen bir ikinci evim.

Tahribat ortam.

Yıllardır geldiğim tek yer..

Tahribat = Ben

Seviyorum ve Onur duyuyorum.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
Toplam Hit: 5792 Toplam Mesaj: 37