folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribat İnsana Ne Kazandırır? + Ya Da -

Tahribat İnsana Ne Kazandırır? + Ya Da -

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    untouchables bunu yazdı:
    -----------------------------
    valla benim kadar sosyal olan varmı zannetmiyorum.yada işi yğoun olan.sabahın 6 sında kalkcam programa yetişcem hesaplayın artık.ama bilgisayarada bağımlıyımdır.insanların değişik düşüncelerini hürce ifade edilebildiği yer olarak görüyorum.bazı gıcık adminlere rağmen))
    gıcık adminden kastı nedir yazayım , geldi "pkk sitesi hackleyin" diye 2 konu açtı , konuları silinince geldi diyor yakasına yapışırım onu silenin , bi site yazıyoruz pkk sitesi neden hackleyin konumu sildiniz diye çıkıyor... gelmiş birde gıcık diyor :) dai iyimisin halen anlamadınmı tahribattaki felsefeyi ? senin gibi nice sosyaller gördü bu site ah birde her allahın günü "hackleyin şu siteyi pkk sitesi , ot sitesi , poh sitesi" diyenler olmasa keşke :|

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek
    bana hep  - kazandirdi hemde cok bende o - lardan iki tane alip birini ters cevirerek digerinin uzerine atiyorum bolye devam ediyor :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

ReaL_KurD bunu yazdı:
    rene sende nicksiz gibi hatuna ada kendini adam kendinden geçmiş :) işe yarar bence
    hasbinallah töbe töbe !...

daha ne kazandırsın ki tahrıbat ; real-kurd gıbı acayıf gaf yapan birini kazandırdı hey allam .

mimi " yim ben ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    Çok fazla zamanımı alıyor hoca yaa (: Bunun dışında hiç bi eksisi yok (:

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    + olarak bilgi bayağı kazandım ve sosyal hayattaki uyumsuzluğum devam edip insanlarla sosyalleşmekte daha da başarısız kalsaydım herhalde psikolojik sorunlarım tavan yapacaktı(a.qdumun insanları)ama tahribat sayesinde bu durum ortadan olmadı,cidden bu kadr uyum sorunu yaşamadan bu kadar insanla nasıl analşabildim hala anlamıyorum,sonra insan olduğumu unutuyorum tahribat'a fazla girmezsem,dahası nette belirli bir yerim oldu:)aklıma bu kadar geliyor

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

ComputerWolf bunu yazdı:
    Kitap yazmamiz gerekir herseyi anlatmak icin ama sunu soyliyim , tahribat'a girmeyi hayatimdaki bir is olarka goruyorum ,yani hergun girmem gerek cunku burasi benim is yerim gibi birsey...kazandirdiklarina kisaca degineceksek ,burada mod-admin-murid fark etmez,ilk geldiginizdeki bilgi duzeyinizi ve hayata bakisinizi ve tahribat i benimsedikten sonraki hayata bakis acinizi ve bilgi duzeyinizi sorgulayin yeter...Site oyle bir konuma geldi ki ,domain dusmese ,server bypass olmasa tahribat.com kendi kendini idare edecek sekilde ,yani 1yil adminler girmseye bu siteye ,muridler cekip cevirir siteyi o derece,yani site HolyOne nin mali gozuyle bakilmiyor,buradaki herkes benimsiyor siteyi ,ne bilim 2ay erisim olmadigi zaman siteye ,uzuntumuz artiyor ,her 10dk bir "tahribat ctrl+enter" yapiyoruz...ya abi circir olmussun,altina sicacan,bokun gotune gelmis ,carsinin ortasindasin...hayattan bezmissin ...sonra bir wc goruyorsun 100metre otede ,yurumeye basliyorsun ama o 100metre dunyanin obur ucu gibi geliyor ,circir doruklarindasin :) ...wc ye giriyorsun 30dk isini gorup cikiyorsun...ciktiktan sonra yuruyusun varya ,rahatlamissin,circir gitmis "memleketi kurtarmis" gibi yuruyorsun ,hayat guzel ,kuslar civil civil...iste tahribat wc ye yaptiktan sonraki memleketi kurtarmis modunda yurumek gibi rahatlatiyor :)
    compu !

sen gercekden delisin :)

o bahsettıgın bı rahatlama bı huzur bendede oldu

ama kalbımde :D

mimi " yim ben ...
Toplam Hit: 5379 Toplam Mesaj: 37