folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribat İnsana Ne Kazandırır? + Ya Da -

Tahribat İnsana Ne Kazandırır? + Ya Da -

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    rene sende nicksiz gibi hatuna ada kendini adam kendinden geçmiş :) işe yarar bence

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    Benim dikkat ettiğim bir konu bu. Arkadaşlar!!! Bilgisayar hastası olmayın. Tahribat süper bir site, mükemmel ortamı var, ama derslerinizi , hayatınızı tahribat için ertelemeyin. Tahribata girin, eğlenin, tadını çıkartın ama bokunu çıkartmayın. Tahribat size bir gelecek vermez. Hadi diyelim programlamayı süper öğrendiniz burda, herkes biliyor mesela. Kaçınız bu işten bir gelecek yapabilir? Kaçınız bu işten aile kurabilir? Ben söyleyeyim. 100 kişiden 2 ya da3 kişi. Aileniz milyarder ise siz de annaenizin babanızın size ömrünüzün sonuna kadar yetecek para bırakabilieceğini biliyorsanız, kalkmayın bilgisayarın başından. Böyle bir aile de kaçınız da var?  

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

thonguch371 bunu yazdı:
    -----------------------------
    kokainman okul 2.si olup öss de 298 yaptı ve 7/24 bu sitede....

aq bende 6 zayıfla sınıfta kaldım, şikayetciyim aq, bütün online oyunların, ve bağımlılık yapan sitelerin canı cehenneme

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Tahribat.Com Türkiye'nin Açılı$ Sayfası :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    mahallede adım tahribat manyagına cıktı.Kız arkadasımla ayrılma noktası geldim tahribata girdigin kadar bana gir diyo :D

Nete geldim mi tahribata girmeden duramıyorum hatta sadece tahribata giriyorum sürekli eski konuları okuyorum  ve zevk alıyorum yakında okugum için gözümde problem oldu ama herseye ragmen seni seviyorum tahribat :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek
    tahribat için söylenecek cok söz var... olağanüstü kelimesi tam tahribata göre bencee

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Kitap yazmamiz gerekir herseyi anlatmak icin ama sunu soyliyim , tahribat'a girmeyi hayatimdaki bir is olarka goruyorum ,yani hergun girmem gerek cunku burasi benim is yerim gibi birsey...kazandirdiklarina kisaca degineceksek ,burada mod-admin-murid fark etmez,ilk geldiginizdeki bilgi duzeyinizi ve hayata bakisinizi ve tahribat i benimsedikten sonraki hayata bakis acinizi ve bilgi duzeyinizi sorgulayin yeter...Site oyle bir konuma geldi ki ,domain dusmese ,server bypass olmasa tahribat.com kendi kendini idare edecek sekilde ,yani 1yil adminler girmseye bu siteye ,muridler cekip cevirir siteyi o derece,yani site HolyOne nin mali gozuyle bakilmiyor,buradaki herkes benimsiyor siteyi ,ne bilim 2ay erisim olmadigi zaman siteye ,uzuntumuz artiyor ,her 10dk bir "tahribat ctrl+enter" yapiyoruz...ya abi circir olmussun,altina sicacan,bokun gotune gelmis ,carsinin ortasindasin...hayattan bezmissin ...sonra bir wc goruyorsun 100metre otede ,yurumeye basliyorsun ama o 100metre dunyanin obur ucu gibi geliyor ,circir doruklarindasin :) ...wc ye giriyorsun 30dk isini gorup cikiyorsun...ciktiktan sonra yuruyusun varya ,rahatlamissin,circir gitmis "memleketi kurtarmis" gibi yuruyorsun ,hayat guzel ,kuslar civil civil...iste tahribat wc ye yaptiktan sonraki memleketi kurtarmis modunda yurumek gibi rahatlatiyor :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    ilk önceleri yeni üyesindir biraz çekineceksin amk ağır abi dolu ortalık diyeceksin :) sonra yavaş yavaş kaynaşacaksın msn alacaksın :) sonra msn de bi grup oluşturucaksın tariqat diye birisi onu gördümü sende mi "nurcu" oldun diyecek ne nurcusu amk diyeceksin şeyhimin müridiyim ben  fetoş'un amk  o da kimmiş onun tariqatına koyuyim :) neyse bu böyle biraz dewam ederken msn'de  gece sohbetlerine gireceksin amk bunları alayı kopuk diyeceksin aynı ben :) buraya gelene kadar tabi anasayfan www.tahribat.com olacak :) sonra birgün ansızın cebite geleceksin gerçek hayatta görmediğin dostlukları arkadaşlıkları göreceksin ... şöyle özetlersek belli bişeyden sonra tariqat-ül tahribat bir yaşam şekli hayat bulduğun yer şekline dönüşür :) heaa bazen salak üyeler çıkmıyo çıkıyo onları idare edecen artık :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    Athzai_Khaine bunu yazdı:

thonguch371 bunu yazdı:
    kokainman okul 2.si olup öss de 298 yaptı ve 7/24 bu sitede....

aq bende 6 zayıfla sınıfta kaldım, şikayetciyim aq, bütün online oyunların, ve bağımlılık yapan sitelerin canı cehenneme

bendede 5 tane var :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek
    valla benim kadar sosyal olan varmı zannetmiyorum.yada işi yğoun olan.sabahın 6 sında kalkcam programa yetişcem hesaplayın artık.ama bilgisayarada bağımlıyımdır.insanların değişik düşüncelerini hürce ifade edilebildiği yer olarak görüyorum.bazı gıcık adminlere rağmen))

You set up her pickle which you loved
Toplam Hit: 5794 Toplam Mesaj: 37