Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
Tahribat İzmir Buluşması. 12 Mayıs 2011 Saat-18:00
Tahribat İzmir Buluşması. 12 Mayıs 2011 Saat-18:00
-
Merhabalar,
Gençler Ve Daima Genç Kalan TBT nin Güzide İzmirli İnsanları, Perşembe Akşamına Bir Buluşma Düzenliyoruz. Hazır Ben elmişken Hazır hannibALgan Abimizin İzmirde Oluşu Niyetine Ve Çalışan Arkadaşlarında İş Stresini Muhabbet Ederek Gerek İçerek Üzerinden Atmaları Üzerine Saat 18:00 İla 19:00 Sularında Buluşulucak Ve Ordan Fikir Usulü Bir Yerlere Gideriz Artık.
İzmirlü Bütün Kardeşlerimizi Beklerim :) Gelmeyenlere İzmirin Meşhur Saatini Hediye Ederim :P
Buluşma Yeri Her Zamanki Gibi İzmir HÜKÜMET KONAĞI
87 Yıl Yazan Tabelanın Önünde Buluşulacak.
Resim;
http://resimyukle.us/resimyukle.php?r=z1.703564&a=jpg.img1.500x333.%DDzmir
Saygılar.
-
Bu şartlarda GELİYORUM...
-
cuma olsun cumaya 2 vizem var nasıl geliyim :|
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------son günemi bırakıcaksın be adam çalışmaları gel kafanı dağıtırsın birazda,zaten o zamana kadar çalışırsın :| Gel,Gel..
Gelenler
HannibALgan
Enes
Dasponge (Gelir,Gelir :D )
kurtcebe
amele_2
carnager(belki)
noneyim (Bu adam gelmesse hakkımı helal etmiyorum :P )
patates ( bir ihtimal)
saldıray (belki)
kehanet
clickanddie
-
enes bunu yazdı:
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------son günemi bırakıcaksın be adam çalışmaları gel kafanı dağıtırsın birazda zaten o zamana kadar çalışırsın :| Gel,Gel..
-----------------------------son güne bırakmak değilde neyse cumaya alırsanız hoş olur almassanızda bakarım bi hal çaresine :|
-
Cuma Adam Gidiyor. O Bakımdan Şey Ettim Yav Sen Çalış Zaten 2-3 Saat Bir Toplaşır Muhabbet Eder İçer Dağılırız Gel Sen Gel :)
-
Bu geçtiğimiz cuma güya HannibAlgan la görüşecektik konak meydanında 15-20 dk bekledim boşuna bekletti sağolsun beni :) Buluşma günü orda olmaya çalışacam.
-
Kurtcebe bunu yazdı:
Bu geçtiğimiz cuma güya HannibAlgan la görüşecektik konak meydanında 15-20 dk bekledim boşuna bekletti sağolsun beni :) Buluşma günü orda olmaya çalışacam.
-----------------------------Başkan o gün meteliğe makineli ile kurşun atıyordum. Perşembe gelirsin işte ;)
-
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------Bu sefer ben varım kelek yaparsa saat kulesini sokucağız :) Bekleriz Hocam Senide.
-
HannibALgan bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------Başkan o gün meteliğe makineli ile kurşun atıyordum. Perşembe gelirsin işte ;)
-----------------------------yemek ısmarlıcan mı lan hala?
-
amele_2 bunu yazdı:
HannibALgan bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------yemek ısmarlıcan mı lan hala?
-----------------------------sen bir gel harddiskci :D sen gel ben ısmarlıcam :F