Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
Tahribat İzmir Buluşması. 12 Mayıs 2011 Saat-18:00
Tahribat İzmir Buluşması. 12 Mayıs 2011 Saat-18:00
-
takip ediyorum konuyu mesaimiz olmazsa gelicem...
-
SALDIRAY bunu yazdı:
-----------------------------
takip ediyorum konuyu mesaimiz olmazsa gelicem...
-----------------------------hacı beklerim mutlaka.
@carnager
tamam hacı özleden atayım ama seni mutlaka bekliyorum ona göre :)
-
perşembe buluşmamaı olur aq ya Birde sunu alsancaga fılan alın 5 km yurunur mu ızmırlı olmayanlar bulusur saat kulesının orada kı zaten kalabalık oluyor oralar gecen bulusmada gelıp yanaşmayanlar olmustu dıye hatırlıyorum
-
hipokondriyak bunu yazdı:
perşembe buluşmamaı olur aq ya Birde sunu alsancaga fılan alın 5 km yurunur mu ızmırlı olmayanlar bulusur saat kulesının orada kı zaten kalabalık oluyor oralar gecen bulusmada gelıp yanaşmayanlar olmustu dıye hatırlıyorum
-----------------------------olayı siktinn attın. ilk önce bir ilk mesajı iyice idrak ederek oku :|
-
enes bunu yazdı:
DaSpOnGe bunu yazdı:
cuma olsun cumaya 2 vizem var nasıl geliyim :|
-----------------------------son günemi bırakıcaksın be adam çalışmaları gel kafanı dağıtırsın birazda,zaten o zamana kadar çalışırsın :| Gel,Gel..
Gelenler
noneyim (Bu adam gelmesse hakkımı helal etmiyorum :P )
-----------------------------Got it!
-
DJ_Alper bunu yazdı:
21-22 mayos olsa gelirdim :D
-----------------------------gel bi ellerini öpem
-
enes bunu yazdı:
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------olayı siktinn attın. ilk önce bir ilk mesajı iyice idrak ederek oku :|
-----------------------------tijörtle gelirim ben
-
12 sinde bende izmirdeyim fakat HAYVANYASAR ın mevlüdü okutulacak evde sonra mezar ziyareti.
akşam takılacaksanız haber edin benim izmirde kimim kimsem yok takılasım çok ama
-
amele_2 bunu yazdı:
sen o zaman gel. ayarlarız bişeyler :)
-----------------------------bsg esk de gördük nekadar geldiğini
neyse o tarihlerde polis evindeyim isteyen olursa çıkarım :D
-
patates bunu yazdı:
12 sinde bende izmirdeyim fakat HAYVANYASAR ın mevlüdü okutulacak evde sonra mezar ziyareti.
akşam takılacaksanız haber edin benim izmirde kimim kimsem yok takılasım çok ama
-----------------------------akşam takılıcaz kardeşim gel kafanı dağıtırsın az hemde :/
@noneyim
gel gel ne olursan ol gel :|
@dj_alper
hacu lütfen :G erken gel :P :D inş buluşuruz bir yerlerde