Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
Tahribat İzmir Buluşması. 12 Mayıs 2011 Saat-18:00
Tahribat İzmir Buluşması. 12 Mayıs 2011 Saat-18:00
-
Dj_Alper sen gelirsen valla sınav felan dinlemem gelirim :D
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
hipokondriyak bunu yazdı:
perşembe buluşmamı olur aq ya Birde sunu alsancaga fılan alın 5 km yurunur mu ızmırlı olmayanlar bulusur saat kulesının orada kı zaten kalabalık oluyor oralar gecen bulusmada gelıp yanaşmayanlar olmustu dıye hatırlıyorum
-----------------------------olayı siktinn attın. ilk önce bir ilk mesajı iyice idrak ederek oku :|
-----------------------------ilk mesaj
hannbalganla buluşacaksan özel buluş :D
Nerede buluşulacagını yazın
ilk mesajın
Merhabalar,
Gençler Ve Daima Genç Kalan TBT nin Güzide İzmirli İnsanları, Perşembe Akşamına Bir Buluşma Düzenliyoruz. Hazır Ben elmişken Hazır hannibALgan Abimizin İzmirde Oluşu Niyetine Ve Çalışan Arkadaşlarında İş Stresini Muhabbet Ederek Gerek İçerek Üzerinden Atmaları Üzerine Saat 18:00 İla 19:00 Sularında Buluşulucak Ve Ordan Fikir Usulü Bir Yerlere Gideriz Artık.
İzmirlü Bütün Kardeşlerimizi Beklerim :) Gelmeyenlere İzmirin Meşhur Saatini Hediye Ederim :P
Buluşma Yeri Her Zamanki Gibi İzmir HÜKÜMET KONAĞI
87 Yıl Yazan Tabelanın Önünde Buluşulacak.
Resim;
http://resimyukle.us/resimyukle.php?r=z1.703564&a=jpg.img1.500x333.%DDzmir
Saygılar.
-
3 senedir bi buluşamadım sizlerle.. bu sene de gaflet ve dalalet anında olan hocanın dersi var.. 8 gibi bitiyo.. Buca'dan gelmek de en az 45-50 dk... inş ekerim dersi gelriim. tişörtüm neyim de yok ha :(
Edit: meteliğe makineli tüfekle kurşun atan müridimiz gözlerinden öperim krediyi de kestiler.
-
enes bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
12 sinde bende izmirdeyim fakat HAYVANYASAR ın mevlüdü okutulacak evde sonra mezar ziyareti.
akşam takılacaksanız haber edin benim izmirde kimim kimsem yok takılasım çok ama
-----------------------------akşam takılıcaz kardeşim gel kafanı dağıtırsın az hemde :/
@noneyim
gel gel ne olursan ol gel :|
@dj_alper
hacu lütfen :G erken gel :P :D inş buluşuruz bir yerlerde
-----------------------------hoca zatens işim olmasa 21-22 dede gelemem :)
eğitime geliyorum 2 günlük
-
DJ_Alper bunu yazdı:
enes bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
-----------------------------hoca zatens işim olmasa 21-22 dede gelemem :)
eğitime geliyorum 2 günlük
-----------------------------sende bizi eğit :)
-
enes bunu yazdı:
perşembe buluşmamı olur aq ya Birde sunu alsancaga fılan alın 5 km yurunur mu ızmırlı olmayanlar bulusur saat kulesının orada kı zaten kalabalık oluyor oralar gecen bulusmada gelıp yanaşmayanlar olmustu dıye hatırlıyorum
-----------------------------olayı siktinn attın. ilk önce bir ilk mesajı iyice idrak ederek oku :|
-----------------------------ilk mesaj
hannbalganla buluşacaksan özel buluş :D
Nerede buluşulacagını yazın
ilk mesajın
Merhabalar,
Gençler Ve Daima Genç Kalan TBT nin Güzide İzmirli İnsanları, Perşembe Akşamına Bir Buluşma Düzenliyoruz. Hazır Ben elmişken Hazır hannibALgan Abimizin İzmirde Oluşu Niyetine Ve Çalışan Arkadaşlarında İş Stresini Muhabbet Ederek Gerek İçerek Üzerinden Atmaları Üzerine Saat 18:00 İla 19:00 Sularında Buluşulucak Ve Ordan Fikir Usulü Bir Yerlere Gideriz Artık.
İzmirlü Bütün Kardeşlerimizi Beklerim :) Gelmeyenlere İzmirin Meşhur Saatini Hediye Ederim :P
Buluşma Yeri Her Zamanki Gibi İzmir HÜKÜMET KONAĞI
87 Yıl Yazan Tabelanın Önünde Buluşulacak.
Resim;
http://resimyukle.us/resimyukle.php?r=z1.703564&a=jpg.img1.500x333.%DDzmir
Saygılar.
-----------------------------yaw güzel kardeşim, adamla zaten özel buluşucaktık maksat herkezi bir araya getirmek yoksa uraşmam zaten milleti bir araya getirde buluşma düzenle adamla tek buluşurz takılırız.
nerede buluşacağını yazın demişssin görmüyormusun yine nerede buluşucağını yazdığımı ve buluşma yerinin resminin linkini koyduğumu yok yok sen iyice idrak edemedin yazıyı sen yine bir baştan oku :D
@joe_black
hacı umarım gelirsin bekleriz. :)
-
upppppppp
-
listede adı olanlar PM le kesin haber salsın :)
-
20 mayısa kadar hazırlamam gereken teslimim var ama, eğer bu cumaya yetiştirebilirsem (erken biterse) ve başka da işim çıkmazsa sizinle ilk defa buluşmak isterim tabi :) Bir bakalım...
-
Yazık yav. Yarın saat 11 de istanbul biletim var. Taşınıyorum... İyi eğlenceler