Tahribat Müridleri Bir Birine Dostmu Düşmanmı
-
sirf tahribat uyesisin diye mi captcha koymadin siteye ?
git hava al hocam fazla kaptirmissin kendini.
-
gVeR bunu yazdı:
-----------------------------sirf tahribat uyesisin diye mi captcha koymadin siteye ?
git hava al hocam fazla kaptirmissin kendini.
-----------------------------
saçmalama hocam sadece tahribat için yazmadım o oyunu. millet dedim oyunda ne işi olur hackle mackle diye düşündüm kafama sıçıyım -
cnr geyik yapmıştır %80 ihtimal...
ama tbt müridleri çok atar olmuş ben onu anladım, herkes herkese gider koyar olmuş, yanlış anlamaya yer arıyor sanki herkes...
-
Başlıkta yazım hatası var. "Bir Birine" ayrı yazılmaz. Doğrusu : "Tahribat Müritleri Birbirine Dost mu Düşman mı?" olacak.
-
zamanında bir laf var müridin müride siki kalmaz diye ama kalkar olmuş sanırım
-
tek bu konuda değil ama bu sitede bir birine düşman çok kişi var bu kişilerse ne hikmettense siteden atılmadı gitti küfür ederler Atatürk'ü sevmediklerini söylerler vs vs ama atılmazlar ne diyelim sonuçta insan oğlu dostta vardır düşmanda
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------cnr geyik yapmıştır %80 ihtimal...
ama tbt müridleri çok atar olmuş ben onu anladım, herkes herkese gider koyar olmuş, yanlış anlamaya yer arıyor sanki herkes...
Hocam madem bundan sonra herkes bir birini sikecekse bizde ona göre davranalım. Şu tahribatta babacan adamlar çok var kankam dediğim. fakat şeref yoksunu insanlarda çok. Burası bi topluluk, herkes bir birine destek çıkması gerekmiyomu? Diğer sitelerden ayıran özelliğide bu değilmi. Bi site yaptım bizi düzmeye çalışan bir sürü insan oldu... -
fikir farklılığı olan heryerde düşman olur hocam fakat sana birisi zarar veriyorsa başka bir üye bunu destek@tahribat.com'a belgeleriyle anlatırsan o kişinin siteden kovulması olasıdır..
-
o beyinsiz biraz empati kursa anlar hocam işte nabsın seviniyo kendi başına eğleniyo
ayrıca benim puanlarımı vermessen bende kascam görcen :D 0'ladın herşeyimi o kadar Extacy nin takttii anlattım sana :D
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------o beyinsiz biraz empati kursa anlar hocam işte nabsın seviniyo kendi başına eğleniyo
ayrıca benim puanlarımı vermessen bende kascam görcen :D 0'ladın herşeyimi o kadar Extacy nin takttii anlattım sana :D
fazla fazla vericem hocam ;D