folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat Müridleri Bir Birine Dostmu Düşmanmı

Tahribat Müridleri Bir Birine Dostmu Düşmanmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

tolgasen bunu yazdı:
    -----------------------------
    XpertVision bunu yazdı:

o beyinsiz biraz empati kursa anlar hocam işte nabsın seviniyo kendi başına eğleniyo

ayrıca benim puanlarımı vermessen bende kascam görcen :D 0'ladın herşeyimi o kadar Extacy nin takttii anlattım sana :D

fazla fazla vericem hocam ;D

bizde isterük 1 m dolar ver yoksa dos a başlarım :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı:

o beyinsiz biraz empati kursa anlar hocam işte nabsın seviniyo kendi başına eğleniyo

ayrıca benim puanlarımı vermessen bende kascam görcen :D 0'ladın herşeyimi o kadar Extacy nin takttii anlattım sana :D

Ne taktiği dion la. Hatayı buldum adama söledim hesabımı sıfırladı. Hala konuşuyon taktiği bulmuşmuş

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cnr42 felan demişin, amk benim olayımı burda herkes bilir, benle karışmasın.

ben sadece programını yazdım attım, kimin kullanıp kullanmadığı, nası kullandığı beni ilgilendirmez, açık kaynak felsefesine öteki yandan bi bakış bu sadece.

metasploit framework gibi düşün yani,

ama doğrudan yada dolaylı olarak sitene ddos kasılmasıyla alakam yok. bizim tolgayla da tek muhabbetimiz sadece bu spymafia konularında oldu, oralardan okuyabilirsiniz.

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

cnr437 bunu yazdı:

ben sadece programını yazdım attım, kimin kullanıp kullanmadığı, nası kullandığı beni ilgilendirmez, açık kaynak felsefesine öteki yandan bi bakış bu sadece.

ama doğrudan yada dolaylı olarak sitene ddos kasılmasıyla alakam yok. bizim tolgayla da tek muhabbetimiz sadece bu spymafia konularında oldu, oralardan okuyabilirsiniz.

ki benim siteden tanıdığım kadarıyla cnr437 böyle bir davranışta bulunmaz. benzer veya aynı nicki alıp sitene saldırıda bulunmuş olması onun başka birisi olmadığını ispatlamaz ki hocam :) bence oyunu açmakta acele ettin. yazıp bitirdikten sonra baştan aşağı en ufak detayına kadar olası hataları açıkları vs. incelemen gerekirdi. istersen beta ibaresi koy millet oyunu öğrenmek amaçlı takılsın. birde system log yaz kim nerde ne yapıyor rapor etsin sana. hem kendin açık ara, hemde loglardan nerede ne açık var takip et ona göre önlemini al. açık kalmadğına emin olduktan sonrada aç oyunu takılsın millet ;)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    cnr437 bunu yazdı:

konuştuğum kişi bana canere sor o söyler sana neler yaptığımızı nasıl 999999 yaptığımızı falan dedi hocam? sen bulmuşsun adam öyle dedi

aç bak nasıl tekrar dos atıcaz dedi. demekki sensin hocam bu

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben herkese karşı konu açtım tahribatta, hala da orda duruyor.

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    cnr437 bunu yazdı:

ben herkes değilim hocam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tolgasen bunu yazdı:
    cnr437 bunu yazdı:

ben herkes değilim hocam

uzaylımısın sen?

madem herkes gibi değilsin, o konuyu oraya açtığım an açığı düzeltirdin, farkın olurdu diğer herkesden,

ayrıca o konuyu orda görmüş olupta senin sitende farklı bi açıktan faydalanan başka biri var belki?

ne olmuş ne olmamış sikimde de değil, beni burda bilen biliyo. isteyen istediğini desin

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

cnr437 bunu yazdı:

tolgasen bunu yazdı:
    cnr437 bunu yazdı:

ben herkes değilim hocam

uzaylımısın sen?

madem herkes gibi değilsin, o konuyu oraya açtığım an açığı düzeltirdin, farkın olurdu diğer herkesden,

ayrıca o konuyu orda görmüş olupta senin sitende farklı bi açıktan faydalanan başka biri var belki?

ne olmuş ne olmamış sikimde de değil, beni burda bilen biliyo. isteyen istediğini desin

hocam açık o değil. onunla ne para artar ne bişe. eklediğim adam dedi ki o msnide senin nickinden ekledim 99999 yapıyoruz dedi ki yapmıştıda

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo
    hacım bunu oyunu iyice yaydıktan sonra tanımadık biri yapmasındansa bşında ne yaptıgını bilfigin birisinin yapması daha ii zamanla kapatırsın acıkları takma kafaya fazla,,, curuklerde her zman cıkar ztn salla

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
Toplam Hit: 5610 Toplam Mesaj: 57