Tahribat Müridleri Bir Birine Dostmu Düşmanmı
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------o beyinsiz biraz empati kursa anlar hocam işte nabsın seviniyo kendi başına eğleniyo
ayrıca benim puanlarımı vermessen bende kascam görcen :D 0'ladın herşeyimi o kadar Extacy nin takttii anlattım sana :D
fazla fazla vericem hocam ;D
-----------------------------bizde isterük 1 m dolar ver yoksa dos a başlarım :D
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------o beyinsiz biraz empati kursa anlar hocam işte nabsın seviniyo kendi başına eğleniyo
ayrıca benim puanlarımı vermessen bende kascam görcen :D 0'ladın herşeyimi o kadar Extacy nin takttii anlattım sana :D
Ne taktiği dion la. Hatayı buldum adama söledim hesabımı sıfırladı. Hala konuşuyon taktiği bulmuşmuş
-
cnr42 felan demişin, amk benim olayımı burda herkes bilir, benle karışmasın.
ben sadece programını yazdım attım, kimin kullanıp kullanmadığı, nası kullandığı beni ilgilendirmez, açık kaynak felsefesine öteki yandan bi bakış bu sadece.
metasploit framework gibi düşün yani,
ama doğrudan yada dolaylı olarak sitene ddos kasılmasıyla alakam yok. bizim tolgayla da tek muhabbetimiz sadece bu spymafia konularında oldu, oralardan okuyabilirsiniz.
-
cnr437 bunu yazdı:
-----------------------------cnr42 felan demişin, amk benim olayımı burda herkes bilir, benle karışmasın.
ben sadece programını yazdım attım, kimin kullanıp kullanmadığı, nası kullandığı beni ilgilendirmez, açık kaynak felsefesine öteki yandan bi bakış bu sadece.
ama doğrudan yada dolaylı olarak sitene ddos kasılmasıyla alakam yok. bizim tolgayla da tek muhabbetimiz sadece bu spymafia konularında oldu, oralardan okuyabilirsiniz.
-----------------------------ki benim siteden tanıdığım kadarıyla cnr437 böyle bir davranışta bulunmaz. benzer veya aynı nicki alıp sitene saldırıda bulunmuş olması onun başka birisi olmadığını ispatlamaz ki hocam :) bence oyunu açmakta acele ettin. yazıp bitirdikten sonra baştan aşağı en ufak detayına kadar olası hataları açıkları vs. incelemen gerekirdi. istersen beta ibaresi koy millet oyunu öğrenmek amaçlı takılsın. birde system log yaz kim nerde ne yapıyor rapor etsin sana. hem kendin açık ara, hemde loglardan nerede ne açık var takip et ona göre önlemini al. açık kalmadğına emin olduktan sonrada aç oyunu takılsın millet ;)
-
cnr437 bunu yazdı:
-----------------------------cnr42 felan demişin, amk benim olayımı burda herkes bilir, benle karışmasın.
konuştuğum kişi bana canere sor o söyler sana neler yaptığımızı nasıl 999999 yaptığımızı falan dedi hocam? sen bulmuşsun adam öyle dediaç bak nasıl tekrar dos atıcaz dedi. demekki sensin hocam bu
-
ben herkese karşı konu açtım tahribatta, hala da orda duruyor.
-
cnr437 bunu yazdı:
-----------------------------ben herkese karşı konu açtım tahribatta, hala da orda duruyor.
ben herkes değilim hocam -
tolgasen bunu yazdı:
cnr437 bunu yazdı:
-----------------------------ben herkese karşı konu açtım tahribatta, hala da orda duruyor.
ben herkes değilim hocam
-----------------------------uzaylımısın sen?
madem herkes gibi değilsin, o konuyu oraya açtığım an açığı düzeltirdin, farkın olurdu diğer herkesden,
ayrıca o konuyu orda görmüş olupta senin sitende farklı bi açıktan faydalanan başka biri var belki?
ne olmuş ne olmamış sikimde de değil, beni burda bilen biliyo. isteyen istediğini desin
-
cnr437 bunu yazdı:
-----------------------------tolgasen bunu yazdı:
cnr437 bunu yazdı:
ben herkes değilim hocam
-----------------------------uzaylımısın sen?
madem herkes gibi değilsin, o konuyu oraya açtığım an açığı düzeltirdin, farkın olurdu diğer herkesden,
ayrıca o konuyu orda görmüş olupta senin sitende farklı bi açıktan faydalanan başka biri var belki?
ne olmuş ne olmamış sikimde de değil, beni burda bilen biliyo. isteyen istediğini desin
-----------------------------hocam açık o değil. onunla ne para artar ne bişe. eklediğim adam dedi ki o msnide senin nickinden ekledim 99999 yapıyoruz dedi ki yapmıştıda
-
hacım bunu oyunu iyice yaydıktan sonra tanımadık biri yapmasındansa bşında ne yaptıgını bilfigin birisinin yapması daha ii zamanla kapatırsın acıkları takma kafaya fazla,,, curuklerde her zman cıkar ztn salla