Tahribat Müridleri Bir Birine Dostmu Düşmanmı
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------
cnr437 bunu yazdı:
-----------------------------cnr42 felan demişin, amk benim olayımı burda herkes bilir, benle karışmasın.
ben sadece programını yazdım attım, kimin kullanıp kullanmadığı, nası kullandığı beni ilgilendirmez, açık kaynak felsefesine öteki yandan bi bakış bu sadece.
metasploit framework gibi düşün yani,
ama doğrudan yada dolaylı olarak sitene ddos kasılmasıyla alakam yok. bizim tolgayla da tek muhabbetimiz sadece bu spymafia konularında oldu, oralardan okuyabilirsiniz.
konuştuğum kişi bana canere sor o söyler sana neler yaptığımızı nasıl 999999 yaptığımızı falan dedi hocam? sen bulmuşsun adam öyle dediaç bak nasıl tekrar dos atıcaz dedi. demekki sensin hocam bu
-----------------------------hoca hapisten çıkma şeysi vardı o sürkeli denme yapıyordu o dos olarak kullanıldı sanırım
-
RockZs bunu yazdı:
Başlıkta yazım hatası var. "Bir Birine" ayrı yazılmaz. Doğrusu : "Tahribat Müritleri Birbirine Dost mu Düşman mı?" olacak.
-----------------------------Belki de biri birine düşman mı yazacaktı i yi arada unuttu birbirne yazacak dıye bır olay yok hocam ottan suda nyerlere takılamyalım lutfen.Ben sen yazdın dıye yazdım baska bırsey söylemek ıstersen pm at hocam .Senle de alakası yok yorum yapmak ıstedım.
Bencede cnr den baskası yapamaz bır baska topıcte acıgı soyleme yuzunden polemık yasanmıstı.Oyunu dakımse patlatmaya calısmaz tbt den baska.ZAten suan ıtıbarıyle pek kımse tarafından bılınmıyor tbt dısında yuzde bı mılyon cnr yaptı
-
cnr'i gayet iyi tanırım kesinlikle yapmaz öyle şeyler.
bu arada hesaplar sıfırlanınca dımdızlak kalmışım yaw o kadar kasmıştık halbuki bi el atsan hastaneden kurtarsan beni sana zahmet :)
-
4-5 gündür kendi web oyununun reklamını yapıyorsun ordan burdan yardım alarak siteyi düzenliyorsun orda burda poh pohlanıyorsun 2 olay olunca hiç sebepsiz çamur atmalara başlıyorsun..
-
HeadBanger bunu yazdı:
4-5 gündür kendi web oyununun reklamını yapıyorsun ordan burdan yardım alarak siteyi düzenliyorsun orda burda poh pohlanıyorsun 2 olay olunca hiç sebepsiz çamur atmalara başlıyorsun..
ben buraya veriyosam beta halini birlikte test edelim diye verdim şeref yoksunları saldırsın diye değil. adam gibi açık var kardeşim şurayı kapatırsan iyi olur gibisinden diyemezmi? 8 saat kapalı kaldı neye yaradı?+ hiç bir yerden yardım almadım lafını bilerek konuş
-
Adam sana büyük bir hizmette bulunuyor.
Minnettar olmalısın.
Burası "dostluk ve kardeşlik forumu aynı zamanda pembe tema paylaşım platformu" değil ki.
Ne güzel saldırıyor işte, sana fark etme fırsatı.
Bunu oyun olarak düşün.
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
ben buraya veriyosam beta halini birlikte test edelim diye verdim şeref yoksunları saldırsın diye değil. adam gibi açık var kardeşim şurayı kapatırsan iyi olur gibisinden diyemezmi? 8 saat kapalı kaldı neye yaradı?+ hiç bir yerden yardım almadım lafını bilerek konuş
Hocam düzelt bu ddos açıklarını flood koruma koy, ASP se yardım ederim, güvenlik kodu koy, tahribat dahil kimseye imtiyaz verme,,,netteki tek derdi +rep olan elemanlar doldurunca alemi böyle oluyor, "spymafia.org hacked" diye konu açıp kendini tatmin edecek, yarım saat sonra babası "yeter lan kalk" dediğinde bütün o ego bir tarafına girecek,
Bu arada cnr374 (rakamlarını unuttum :) ) arkadşımıza laf etmiyorum yanlış birşey yapmamış ama yanlış bir yol izlemiş, en azından pm ile verseydin kodları daha hayırlı olurdu, toplanıp sonra güvenlik testi yapardık :) bu arada tolga sitene abanacam, açık bulursam bilrdirim (ddos falan abanmayacam merak etme :) ) -
bir kaç piç dışında bütün müridler dostum
-
ADSL'in yaygınlaşmasıyla yaş ortalaması düştü haliyle.
-
acağı kırık it gibi çok fazla geziyosun. Dikkat et yorulma!
Şu ıssız köşede 5 saniye dinlende ondan sonra devam edersin. - flood koruman bumu :D