Tahribat Müritleri Hikaye Ve Roman Bölümü ( İstek)
-
Başta Yöneticilere Seslendiğimi Belirterek Fikrimi Tüm Tahribat için Değerlendirmeye Açıyorum...
Tahribat bir Yaşam Felsefesi, Uçsuz Bucaksız İnternet Ortamında Takılabilinecek Güzel bir Uğrak mekanıdır... Tahribatta Pek Çok Yetenekler Olduğunun farkındayım, Aramızda Roman Hikaye Yazarı olmak isteyen, Yada Yazar olan Şahsiyetler var... İsteyen olursa Roman yada Hikayesini Tahribatta Başlayıp Bitirebilmesi Güzel olmazmıydı...
Örneğin Bir Bilim Kurgu Romanı, Yada Aşk Hikayesi, Yada Polisiye Roman yada Hikaye, Başlıkta Birinci Bölüm Bir Dahaki Devamında ikinci Bölüm şeklinde Hikayenin Yada Romanın ismi diye Yazarak Başlanır ve Hikaye Yada Roman Yazar Tarafından Boş zamanlarında Yazılarak Yavaş Yavaş Bitirilebilir. Ve Tahribatta Yazılıp Bitirilmiş Bu Hikaye Yada Roman Yazarlarının Eserleri Kendi İstekleri ile Kitaplaştırılabilir...
Yazım Gücüne Güvenen, İmla Kurallarına Güvenen, Sürükleyici Hikaye Yazarım diyen Her kes, buna katılabilir, Fikrim Hoşunuza Gittiyse, Ayrı bir Kategori Talep ediyorum, Diğer Konulara Karışmaması Gerekiyor Çünkü. O Kategoriye Girenler Yazarların Açtıkları Konulardaki Hikayeleri Okuyacaklar... Ve Hoş Zaman Geçirecekler.
Bende Bu anlamda Bir Eser Yazmak istiyorum... Bir Bilim Kurgu Hikayesi... Olumlu Yanıt alırsam İlk Bölümünü Açılan Kategoriden Görüşlerinize Sunacam..
Saygılar.
-
kısa film çekelim .. çok ciddiyim.. hem bu aralar trend bu :)
-
Benım İçinde İyi Olur.. Teşekkurler
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
kısa film çekelim .. çok ciddiyim.. hem bu aralar trend bu :)
-----------------------------Konu Film ile Alakalı değil... Konuyu Dağıtmamak adına Lütfen Fikir Beyan et Kardeşim...
Özellikle BAAL Hocamdan Destek Bekliyorum, Kendisi bir Zamanlar Bişeyler yazmıştı Ve Ben Beğenmiştim... Tüm Yetenekler Bu Oluşuma Desteklerinizi Bekliyorum. Çok Güzel olacak eminim. ;)
Yazarların Her Bölümlerini Attıkları Postları Heyecanla Bekleyecez Düşünsenize. Gerçekten Muhteşem bir şey... İster Gerçek bir Hikaye İster Hayal Ürünü bir Roman...
-
Peki , o zaman tek fikrim , çok güzel olur ve beğeniyle takip edilir.
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
Peki , o zaman tek fikrim , çok güzel olur ve beğeniyle takip edilir.
-----------------------------Destekleyen her kese Şimdiden Teşekkürler.
-
ShockMan'a katılıyorum.
Zumsuk'ta var mesela politik kurgu romanlar yazar :D Ben pek yetenekli değilim bu tür mevzularda ama yetenekli olan elemanlar burada oldukça fazla (gözlemlediğim kadarıyla)
-
ahh ahh şu imla kuralları yok mu :) yiyip bitiriyor beni hiç uyamadım bu yaşıma kadar o kurallara
-
öneri güzel
artı olarak şiiri de ekleyelim derim
-
bu konuyu acmayı ben de düsünmüstüm ama cesaret edemedim,umarım katılım olur :)
-
İmla ve yazım hataları takipçilerin desteğine başvurularak düzeltilebilir. İlk olarak ShockMan'ın caps lock tuşuna olan bağlılığını engellemek lazım =)