Tahribat Müritleri Hikaye Ve Roman Bölümü ( İstek)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
İmla ve yazım hataları takipçilerin desteğine başvurularak düzeltilebilir. İlk olarak ShockMan'ın caps lock tuşuna olan bağlılığını engellemek lazım =)
-----------------------------Haklısın, Bunu Bilinçli yapıyorum ayrıca o Capslock Değil, Shift. :)
Konu Anlatımlarında Daha Belirgin Duruş sergilemesi ile ilgili Bilinçli yaptığım bir Konu yazım Alışkanlığım, Ama Hikaye Tarzı Yazımlarda Bu hatamı Görmeyeceksiniz. :)
Ama Biricik Hocam Güzel Bir Noktaya değinmişsin Dikkatinden de Kaçan yok Vesselam. :))
-
az durun kısa film diyenler, tbt sponsorluğunda bi tane geliyo..
"aşk felsefesi" bugün yarın burda..
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------az durun kısa film diyenler, tbt sponsorluğunda bi tane geliyo..
-----------------------------BurakX Kardeşim Film diyenler yok Konuyu Dağıtmayalım Lütfen, Konumda ikincisin... Yok Öyle bir Alaka Bu Konuda... Lütfen Fikrini Belirtirmisin Rica ediyorum.?
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------az durun kısa film diyenler, tbt sponsorluğunda bi tane geliyo..
-----------------------------BurakX Kardeşim Film diyenler yok Konuyu Dağıtmayalım Lütfen, Konumda ikincisin... Yok Öyle bir Alaka Bu Konuda... Lütfen Fikrini Belirtirmisin Rica ediyorum.?
-----------------------------ikinci mesajda öyle bişey gördümde.
bence güzel olur hoş olur yapılmalı :)
-
Swool bunu yazdı:
İmla ve yazım hataları takipçilerin desteğine başvurularak düzeltilebilir. İlk olarak ShockMan'ın caps lock tuşuna olan bağlılığını engellemek lazım =)
-----------------------------Bence o capslock değil shift. :) Edit : abi senin cevap verdigini görmemiştim kusura bakma :)
Shockman abimiz yazılarını hatta basit bir olaya yaptığı yorumlarını bir edebiyatcı edasıyla yazıya döken bir abimiz.Yorumunu okurken 'herkesden ben farklıyım' düşüncesini sezebiliyorum beğeniyorumda yazdıklarını.Anlamları çok yerden değişik şekilde cıkarabıiliyorsun gayet güzel.Bazende kaçırıyorsun ama fazla süslüyosun yorumunu :)
Shockman abi (abi diyorum bence samimi olmak senin hoşuna gider diye düşünüyorum. ) düşüncen güzel fikir beyan ettiğin şeyin en başında sen katılıcaksın bunuda biliyorum ama senden başka bilmem ki hikayesine 3-4-5-6 sayfadan daha fazla götürecek biri çıkarmı diye (sıkılırlar )
Aslında güzel fikir takipcisi olurum hatta hikaye katkılarımda olur .
Böyle bi fikrin olusması için abi Senden sonra 2.imzayıı ben atıyorum =)
-
trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------Bence o capslock değil shift. :) Edit : abi senin cevap verdigini görmemiştim kusura bakma :)
Shockman abimiz yazılarını hatta basit bir olaya yaptığı yorumlarını bir edebiyatcı edasıyla yazıya döken bir abimiz.Yorumunu okurken 'herkesden ben farklıyım' düşüncesini sezebiliyorum beğeniyorumda yazdıklarını.Anlamları çok yerden değişik şekilde cıkarabıiliyorsun gayet güzel.Bazende kaçırıyorsun ama fazla süslüyosun yorumunu :)
Shockman abi (abi diyorum bence samimi olmak senin hoşuna gider diye düşünüyorum. ) düşüncen güzel fikir beyan ettiğin şeyin en başında sen katılıcaksın bunuda biliyorum ama senden başka bilmem ki hikayesine 3-4-5-6 sayfadan daha fazla götürecek biri çıkarmı diye (sıkılırlar )
Aslında güzel fikir takipcisi olurum hatta hikaye katkılarımda olur .
Böyle bi fikrin olusması için abi Senden sonra 2.imzayıı ben atıyorum =)
-----------------------------Eyvalla Kardeşim, Sıcak ve Samimi Fikrin için Öncelikle Teşekkür ederim, Hikayeye Katkı Hususunda Kimse Kişisel Katkı Yapmayacak, Eleştiriler Olur ve Her Yazar Kendi Hikayesini yazacak, Yayınlanan Bölümün olduğu konuda Her Bölüm için Üyeler Okuduklarında Zaten Yorum yazacaklar, Bu Yazara Şevk verecek ve Sıkılma gibi bir durum olmayacaktır, Nihayetinde Hikayesini yazıyor, Ve İlk Görücüye Tahribatta Mürit Kardeşlerinde Çıkan bir Hikaye...
Kulağa Hoş Geliyor, Ve Her Yeni Bölümünde Milletin Hikayeyi Okuması Ayrı Zevk veriyor, Aynı Dizi gibi, Gelecek Bölümde Ne Olacak Hikayedeki Kahraman yada Kahramanları ne bekliyor... Bunlar Sürükleyici Değerler Katacak Konuya... Yazan Ve Okuyan için Ayrı bir Tat Ayrı bir Ahenk demek bu...
Samimi Desteğin içinde Ayrıca Teşekkürler...
-
trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------Bence o capslock değil shift. :)
-----------------------------Ben de scroll sanmıştım =) Aynı konsolu caps lock tuşuda sağladığına göre shift ve caps lock tuşlarını mı tartışacağız =) Caps lock ve shift'in tanımına herhangi bir ingilizce sözlük sitesinde bakarak yazdığım iletide neyi ima etmeye çalıştığımı anlayabilirsin.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------Ben de scroll sanmıştım =) Aynı konsolu caps lock tuşuda sağladığına göre shift ve caps lock tuşlarını mı tartışacağız =) Caps lock ve shift'in tanımına herhangi bir ingilizce sözlük sitesinde bakarak yazdığım iletide neyi ima etmeye çalıştığımı anlayabilirsin.
-----------------------------ben söylim mi ben söylim mi ??
söylim hadi patavatsızım :F
abi cümle içindede her kelime büyük harfle başlanmaz ki dimi yani :P
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Belirtmediğim için Kusura bakma, Yine haklısın. :)
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------ben söylim mi ben söylim mi ??
söylim hadi patavatsızım :F
abi cümle içindede her kelime büyük harfle başlanmaz ki dimi yani :P
-----------------------------Tamam HeadBanger bak şimdi seyret, bu postumda asla öyle bişey göremeyeceksin, ve gayet hızlıda yazdım güven bana, ayıklama felanda yapmadım. Sadece gereken yerde imla kurallarına uyabileceğimi hikayede' de göreceksiniz....