Tahribat Müritleri Hikaye Ve Roman Bölümü ( İstek)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------trabs0n bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------
İmla ve yazım hataları takipçilerin desteğine başvurularak düzeltilebilir. İlk olarak ShockMan'ın caps lock tuşuna olan bağlılığını engellemek lazım =)
-----------------------------Bence o capslock değil shift. :)
-----------------------------Ben de scroll sanmıştım =) Aynı konsolu caps lock tuşuda sağladığına göre shift ve caps lock tuşlarını mı tartışacağız =) Caps lock ve shift'in tanımına herhangi bir ingilizce sözlük sitesinde bakarak yazdığım iletide neyi ima etmeye çalıştığımı anlayabilirsin.
-----------------------------Bence kullanış açısından bak.Ben o açıdan baktığım için shift dedim caps lock u kullanmak biraz saçma olurda düz yazı yazmada.
İmla kuralları demişken destek@tahribat.com'a üyelik için başvurumda b harfini ß yaptığım için site admini (rene olması lazım ) türkçeyi ne biçim kullanıyorsun yazmıştı.Bende ß ile b arasında bi fark olmadıgını yazmıstım ama :) neyse..
ßüyük Küçük Harfle Yazmak ShockMan Abimiizin Hoşuna Gidiyor HErhalde :) ondan Elinden Alamayız :):)
ßu arada konuyu saptırmayalım dine dönmesin mesele :D
-
Katılıyorum. Yalnız sadece hikaye ve romanla sınırlı kalmamalı. Amatör Sanat başlığı altında alt kategoriler oluşturulursa daha sağlıklı olur kanaatindeyim. Böylelikle derin ve genel konular rahatlamış olur.
-
Ben de scroll sanmıştım =) Aynı konsolu caps lock tuşuda sağladığına göre shift ve caps lock tuşlarını mı tartışacağız =) Caps lock ve shift'in tanımına herhangi bir ingilizce sözlük sitesinde bakarak yazdığım iletide neyi ima etmeye çalıştığımı anlayabilirsin.
-----------------------------ben söylim mi ben söylim mi ??
söylim hadi patavatsızım :F
abi cümle içindede her kelime büyük harfle başlanmaz ki dimi yani :P
-----------------------------Tamam HeadBanger bak şimdi seyret, bu postumda asla öyle bişey göremeyeceksin, ve gayet hızlıda yazdım güven bana, ayıklama felanda yapmadım. Sadece gereken yerde imla kurallarına uyabileceğimi hikayede' de göreceksiniz....
-----------------------------Tamam HeadBanger bak şimdi seyret, bu postumda asla öyle bişey göremeyeceksin, ve gayet hızlıda yazdım güven bana, ayıklama felanda yapmadım. Sadece gereken yerde imla kurallarına uyabileceğimi hikayede' de göreceksiniz....
Tamam HeadBanger bak şimdi seyret, bu postumda asla öyle bişey göremeyeceksin, ve gayet hızlıda yazdım güven bana, ayıklama felanda yapmadım. Sadece gereken yerde imla kurallarına uyabileceğimi hikayede de göreceksiniz...
Hikaye özel bir isim değildir.Bu yüzden yanına getirilebilecek ekler için tırnak işareti kullanılamaz... dimi abi :D
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Ben de scroll sanmıştım =) Aynı konsolu caps lock tuşuda sağladığına göre shift ve caps lock tuşlarını mı tartışacağız =) Caps lock ve shift'in tanımına herhangi bir ingilizce sözlük sitesinde bakarak yazdığım iletide neyi ima etmeye çalıştığımı anlayabilirsin.
-----------------------------ben söylim mi ben söylim mi ??
söylim hadi patavatsızım :F
abi cümle içindede her kelime büyük harfle başlanmaz ki dimi yani :P
Tamam HeadBanger bak şimdi seyret, bu postumda asla öyle bişey göremeyeceksin, ve gayet hızlıda yazdım güven bana, ayıklama felanda yapmadım. Sadece gereken yerde imla kurallarına uyabileceğimi hikayede de göreceksiniz...
Hikaye özel bir isim değildir.Bu yüzden yanına getirilebilecek ekler için tırnak işareti kullanılamaz... dimi abi :D
-----------------------------Kullanmadım zaten, dikkat edersen ikinci ekte kullandım... Bildiğim imla Kuralında öyle çünkü...
-
İsabet olmuş zaten,bir çok defa böyle bir bölümün açılması gerektiğini söylemiştim.Roman,biraz ucu açık ve sonunda hayâl kırıklığı yaratabilecek bir beklenti.Bu yüzden bu bölümün edebîyat bölümü olarak bir çerçeve görevi görmesi gerekir.Söylediğiniz gibi komplike bir bölüm beklenileni veremiyecektir.Daha genel hikâye,düz yazı,deneme,şiir vb çalışmaları kapsamalı ve anasayfada kesinlikle yer almamalı.İpini koparan yorum yapma teşebüsünde bulunmaz,sinirler bozulmaz,yazar daha özgür olur,eleştirler buna bağlı olarak alakasız asalak tiplerin yarattığı saçma mesaj çöplüğü ile bir çekişme yaşanmadan istikrarlı ilerler ve daha sağlıklı olur.Gizlilik,saçma sapan adamlar yerine ciddi,ilgilenen adamların rağbet etmesini sağlıyacağı için laçkalaşma ve bozulma çok daha aza indirilir.Aksi taktirde bölüm, fabrikasyon ve blog tarzı çalışmalardan başka çalışma çıkaramıyacak kadar kısırlaşır.
-
Epey Zaman Geçti bi Upliyim Konuyu... Görüşlere Hala Açık..