folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Tahribat Üşümesin - Elektrikli Battaniye - Ufo - Doğalgaz

Tahribat Üşümesin - Elektrikli Battaniye - Ufo - Doğalgaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

hocam harika bunu yazdım =)

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

Tahribat üyeleri yanılgıya düşme termofordan şaşma

termoforun%20faydaları

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

beyler size şöyle söyliyım hayyatta kulanacagım son şey elektirikli battaniyedir bi 5 sene önce az daha annem ölüyordu ole babam iyiki tutmuş onlarda böyle yapıyordu tv seyrederken açmışlar sora yatmaya gidince annem görmemiş ve battaniyenin ortası yanmış ve girilim dolu o teller ortadaydı acayıp dehlikeli bişe !!!

edit harbi balik nerdesin be yav sen kutuplarda ?

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Balik nerelerdesin sen ya :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek

dostum anladığım kadarıyla elektrikli battaniyeyi yere serip çalıştıracaksın ama bence güvenli bir durum değil bu Allah korusun bir yerden elektrik kaçağı falan olursa kül olursun kül.. bu yüzden dikkatli ol derim ;)

Hadi Takas Edelim Bişeylerimizi, Sen Gülüşünü Ver Ben "ÖMRÜMÜ".... / "www.hassey.co.cc"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hoca sen nerde yaşıyon? doğalgaz kullanmadım hiç ama iyidir sanırm daha nasıl ısıtamıyon ki :s ben çok üşüyen bi insanım ufo var bitane (markası ufo deel ama) açıyom 15 dk sonra kendi kapanıyo bi 10 dk sonra bi 15 dk daha. bu olay salonda cereyan ediyo. yatak odasındaysa hiç bişi yok. iki kat battaniyeye sarılıp uyuyom. tabi gecelik baya bi kalın. ayrıca ev zemin.alttan iyi soğuk giriyo. 2 sigara içince camı bile açıyom 5 10 dk havalandırıyom.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hacım Uyku tulumu al 30 lira. sokakta yatsan yine üşümezsin. elektriğe boşuna para veriyorsun

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    kayserideyim burası çok soğuk beyler. bide ben dört mevsim hasta olurum. üst solunum yolları enfeksiyonu ortalama 2 ayda bir beni hasta ediyor. sıcağı severim soğuğu sevmem. böyle olunca da ısınma konusunda zihni sinir projeler lazım oluyor bana. bi tane de soba yaptım kendime. Dünyanın en küçük sobası olsa gerek. Ellerimi onunla ısıtıyorum. videosunu paylaşacam merak etmeyin. O da baya güzel oldu. Ava giderken, arazide gezerken çok işime yarayacak.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

la balık_ aklınla yaşa...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

hacım Uyku tulumu al 30 lira. sokakta yatsan yine üşümezsin. elektriğe boşuna para veriyorsun

-----------------------------
    uyku tulumları pahalı sanıyordum ??? 30 liralık tulum eksi kaç derecede beni ısıtır acaba ? onu dışarıda eksi 5-10 derecelerde kullanabilirmiyim.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
Toplam Hit: 11512 Toplam Mesaj: 57