Tahribat Üşümesin - Elektrikli Battaniye - Ufo - Doğalgaz
-
hocam harika bunu yazdım =)
-
-
beyler size şöyle söyliyım hayyatta kulanacagım son şey elektirikli battaniyedir bi 5 sene önce az daha annem ölüyordu ole babam iyiki tutmuş onlarda böyle yapıyordu tv seyrederken açmışlar sora yatmaya gidince annem görmemiş ve battaniyenin ortası yanmış ve girilim dolu o teller ortadaydı acayıp dehlikeli bişe !!!
edit harbi balik nerdesin be yav sen kutuplarda ?
-
Balik nerelerdesin sen ya :)
-
dostum anladığım kadarıyla elektrikli battaniyeyi yere serip çalıştıracaksın ama bence güvenli bir durum değil bu Allah korusun bir yerden elektrik kaçağı falan olursa kül olursun kül.. bu yüzden dikkatli ol derim ;)
-
hoca sen nerde yaşıyon? doğalgaz kullanmadım hiç ama iyidir sanırm daha nasıl ısıtamıyon ki :s ben çok üşüyen bi insanım ufo var bitane (markası ufo deel ama) açıyom 15 dk sonra kendi kapanıyo bi 10 dk sonra bi 15 dk daha. bu olay salonda cereyan ediyo. yatak odasındaysa hiç bişi yok. iki kat battaniyeye sarılıp uyuyom. tabi gecelik baya bi kalın. ayrıca ev zemin.alttan iyi soğuk giriyo. 2 sigara içince camı bile açıyom 5 10 dk havalandırıyom.
-
hacım Uyku tulumu al 30 lira. sokakta yatsan yine üşümezsin. elektriğe boşuna para veriyorsun
-
kayserideyim burası çok soğuk beyler. bide ben dört mevsim hasta olurum. üst solunum yolları enfeksiyonu ortalama 2 ayda bir beni hasta ediyor. sıcağı severim soğuğu sevmem. böyle olunca da ısınma konusunda zihni sinir projeler lazım oluyor bana. bi tane de soba yaptım kendime. Dünyanın en küçük sobası olsa gerek. Ellerimi onunla ısıtıyorum. videosunu paylaşacam merak etmeyin. O da baya güzel oldu. Ava giderken, arazide gezerken çok işime yarayacak.
-
la balık_ aklınla yaşa...
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------hacım Uyku tulumu al 30 lira. sokakta yatsan yine üşümezsin. elektriğe boşuna para veriyorsun
-----------------------------
uyku tulumları pahalı sanıyordum ??? 30 liralık tulum eksi kaç derecede beni ısıtır acaba ? onu dışarıda eksi 5-10 derecelerde kullanabilirmiyim.