Tahribat Üyeleri Ne İş Yapıyorsunuz ?
-
Görsel İletişim Tasarımcısı / Reklam
Web 2.0 Proje Geliştirici -
AOSİB baskani...
-
ohoo millet yaşını bile yazmıyor demek çok basamak tırmandınız hımm :) gizlemeyin yaşlarınızı yazın işte alla alla hasta etmeyin beni :) :P
-
xxx_simiyagov_xxx aOSİb ne abi ?? parantezde yassadın cahiliz malum gör..
işten kovuldum kıçıma tekme attılar bende patrona "kiss my ass" dedim gittim dava açtım aldığım tazminatla geçiniyorum.. en az 5 sene daha geçinirim. öyle bi tzminat aldım yani artık siz hesaplayın. :P yaşım 22,7 izmirde oturuyorum.
-
Bilgisayar prog mezunuyum, suanda açıktan işletme okuyorum. Sistem mühendisliği eğitimi aldım ve SQL Server eğitimi almaktayım.
Bir şirketler grubunda da bilgi işlem sorumlusuyum.
-
asıl meslek elektronik ama her iş var abi teknik amelelik diyelim bari..
-
20 yaşındayım marmariste apart otel işletiyorum tatile gelmek isteyen müridlere tariqat indirimi uygulanır...
-
bende otel işletiyorum www.otelakcakoca.com.tr tatile gelmek isteyenleri beklerim :D
-
Hastanede bilgi işlem departmanında çalışıyorum.Hafta sonlarıda Netron da MCPD eğitimi alıyorum.
-
yaş 19 açık öğretim kamu yönetimini okuyorum yada okumaya çalışıyorum
nişanlıyım yakında evlenicem askere gitmedim doğal olarak :D
şuandaki en göze çarpar işim teknik servis :D (amelelik yani) web tasarım ile uğraşıyorum yazılım olarak delphi alt yapım var flashı iyi bilirm özelliklede template monsterin flash templatelerini editlemekle ünlendim... :D
editçi değilim bi kişi editçi yazarsa karışmam :D kendim kodluom artıkın.