Tahribat Üyeleri Ne İş Yapıyorsunuz ?
-
nebilem bunu yazdı:
-----------------------------
HolyDemon sende telekoma tepki vermiyorsun bakıyorum yavsf adamlar resmen gazık atmasını iyi biliyo yani anlatabildim mi :)
-----------------------------oldum olası telekomdan nefret ettim halada nefret etmekteyim. Vatandaşın Hakkını Savunan Anti Telekomcu Olarak Hizmetinizdeyim :P
-
lise son sınıf programlama bölümü öğrencisiyim şırnaktan...
-
korsan cd, dvd, mp3,4,5, program, hepsi korsan :) bunun dışında bilgisayar satış tamir onarım bakım teknik servis.. elektronik malzeme alım satım.. ya da kısaca cansız olan ve namus dışında herşeyi alıp satan biri diyelim :)
-
programcı(.NET)
AÖF işletme..
24.01.88 -
Admünlerün izinden gitmeye çalışıyoz işte :D öğrenciyim lisede,okulun dergisiydi-sitesiydi fln kastırıyoz işte.Bi işte çalışmıyom,şu lise bitse neler yapıcam neler =D arkadaş bi şirketle anlaşcak bi tasarım işi yapıcaz inş. o iş olmazsa yazın portaldı fln kodlama işine girişicez,oda yalan olursa bu yaz bi yerlerde işe gireyim diyom,varmı yazın çırağa ihtiyacı olan izmirli mürid :D
Kısaca öyle kendi halimde takılıyom,boş boş otururum evde,cs 1,6 oynarım,arada bi grafik tasarımlar yaparım...16 yaşındayım...
-
CERYANCIYIM. bu arada reklamlar itinayla kompanazasyon fabrika panoları yapılır.
Boş kaldığım zamanlar el altından 3 lü satıyorum
Ev şarabı satıyorum El değmeden hazırlanır.
-
şu an bi iş yapmıyorum daha önce turizm cilik yaptım otelde önbüroda çalıştım - bi arada torba sallıyodum gençligimde :D
-
Her türlü elektrik elektronik (motor bobinaj tesisat trafo işleri) çanak anten işi televizyon ve ne kadar tamir edebilecek şey varsa tamir işleri bilgisayar yazılımcılığı ve donanımcılığı format işlemleri ( ghost atılır :D:D ) soracııma marangozluk mermercilik demir doğrama tuğla kömür taşıma daha saysammı cd kopyalamacılık her türlü xx film çekilir korsanlanır mp3 yapılır ve sayamadığım bayağ bi şeler :)
-
teknik servisçilik yapıyorum(genelde netcafelere), dergi çıkarıyorum para sıçıyorum, yazılım bakımı yapıyorum bi firmanın bi şubesinde ondan komisyon alıyorum, çok sayıda pc satıyorum insanlara bir bilişim misyoneri gibi yaklaşıyorum ve o işten de komisyon alıyorum. uzun süredir web işi yapmadığımdan o işten para kazanmıyorum. en önemli işimde dergi, el ilanı, basit logolar, afiş vs. tasarımlarından da para kazanıyorum. 17 yaşımda ilçenin en piç adamı seçilmeye adayım. bu başlıkta sallayan herkesin de amk :)
-
Kurdiye senden iyi pezemenk olur la :D
17 Yaşındayım ofisim var, web tasarım host bok ile ilgileniyorum.