Tahribat Üyeleri Ne İş Yapıyorsunuz ?
-
badmad ve mcyargicin parasını bulunduruyorum.temiz iş karılar falan
-
17,5 yasındayım. bi teknik lisede (PC)4. sınıfı bitirmekle ugrasan bi sahsiyetim...
-
30.06.1989 kocaeli üni elektronik ve haberleşme mühendisliği (1nci sınıf) okuyorum ayrıca yazın calışmayı düşünüorum istanbulda cırak arayan mürid varmı?
-
abü ogrenciyim. suan pansiyonda olmam gerekiyo ama kaçtım :D geri gittigimde agzıma etcekler :D
-
Ve geldik Xursi ye :D Ortalıkta hıyar hıyar gezerim.ELimden geldikçe baba parası yemeye özzen gösteririm. Son 3,5 yıldır bunu yapamasamda gende yemeye çalışırım.Onun dışında herütrlü işi yaparım !BEyaz kadın,siyah,esmer,sarışın ne olursa:D 17,5 yaşındayım. Neden sayısala geçtiğini bilmediği halde sayılsal sınıfında Lise 3 teyim mezu oluyorum yakında:D
(yeter amk hayat hikayemi yazdım:D)
-
ticaretle uğraşıyorum üniversite son sınıftayım zor geçiniyorum açım.
-
yaklaşık olarak3-4 yıl cafe işletmeciliği yaptım buda yetmez gibi aynı anda 3 cafeye bakabilme kabiliyetini gösterdim sonra işleri büyütüp daha büyük bir cafeye geçtim ve sonrada anladımki sigortasız iş iş değilmiş.. sigortalıbir fabrikada işine girdim 3 ay sonunda şutlandım.. ve şimdi google amcamın çıkardıgı adsense'den gelir elde ediyorum.. yaş 20 askerlik geldi ama liseyi bitirip öle gidecem belkide uni okurum belli olmaz :D
-
İzmirdeyim, Bilgisayar Yazılım Okuyorum;)
-
insanlari zehirlemeye devam (: British American Tobacco satis departmanindayim meslektasim varsa tanisabiliriz (:
-
Anadolu üni açıköğretim fak. işletme 2 .sınıf + öss hazırlık bakırköy final dergisi dershanesi ist subesin:D
amele öğrenci gibi bişiy