folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tahribat Ve Din Konuları Hakkında



Tahribat Ve Din Konuları Hakkında

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2003
    Erkek

    son zamanlarda herkese dert oldu bu din konuları bu konu hakkınd akişisel görüşüm şudur;

    tarikat, şeyh diye google dan aratıp tahribat.com u bulan insanlara karşıyım çünki tahribat "dinci" sıfatına sahip bir site değildir internette hack konseptine sahip ve "dinci" liği benimsemiş birçok site var. başlaırnı cw çekiyo öncelikle bu görüşe sahip arkadaşlarımız kendilerini burada yanlız hissediyorlarsa cw'a üye olaiblirler kefalet falan gibi konularda 1. elden yardımcı olucağımıza dair garantide veriyorum. yeterki gidin.. yeterki burdaki 3-5 gencin beynini bulandırmayın.. yeterki bilmediğiniz dininizi ebeveynleriniz tarafından yıkanan kafalarınıza alet edip insanları dindar olsada dinden soğutmayın. islamiyetin hoşgörü dini olduğunu bilmeden diğer ilahi din mensuplarına sadece o dine mensup oldukları için ana bacı söverek dininizi ne kadar bildiğinizi zaten sergiliyosunuz. birde burda gereksiz şovenistlik yapmaya gerek yok maneviyat kişinin içinde olur ve bunu kimse sorgulayamaz.. kişinin gerçekten o dine mensup sayılması için dini kendi bulması gerekir nufüs cüzdanındaki yazıyla olmuyo bu işler.. din inanmaktır ve inanmak kişinin kendi iradesiyle olur kimsenin iradesine saygısızlık yapmayın bundna sonraki herhangi bir şovenistlikte, irticai mesajlarda konuyu silmesini istiyicem mod arkadaşlardan çünki tahribatın çizgisi bu değil.

    biz özgür düşünceyi destekliyoruz ancak özgürlüğün sınırı başkalaırnın özgürlük sınırlarının içine geçmemek ile çizilir bu çizgiyi şovenistliklerinizle aşıyorsunuz. ortaokul tarihi bilgilerinizle birdaha dini sorguladığınız takdirde konunuz silinecek ve devamında banalnacaksınız. islamic_force şuan bu bölümde mod değil o olsa bugün forum buşekilde olmazdı çünki islamı benimsemiş ve bilgi sahibi kişiydi ancak bugünlerde konuşan bilgisiz yobaz arkadaşlar sınırı aştıklaırnı düşünüyorum.

    hepinize sevgiler saygılar

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Kayıt Tarihi: 29/Haziran/2003
    Erkek
    Kara çarşafı savunanlar kimse karışamaz !! Çüppe fes takke yi savunanlar!!! Okuyun:

    KILIK KIYAFET KANUNU

    Kanun No : 2596

    Madde 1- Herhangi din ve mezhebe mensup olurlarsa olsunlar ruhanilerin (din görevlilerinin) mabet ve ayinler haricinde ruhani kisve taşımaları yasaktır. Hükümet her din ve mezhepten münasip göreceği yalnız bir ruhaniye mabet ve ayin haricinde dahi ruhani kıyafetini taşıyabilmek için muvakkat müsadeler verebilir. Bu müsaade müddetinin hitamında onun aynı ruhani hakkında yenilenmesi veya başka bir ruhaniye verilmesi caizdir.

    Madde 2- Türkiye’de kanuna tevfikan teşekkül etmiş ve edecek olan izcilik ve sporculuk gibi topluluklar ve cemiyet ve kulüp gibi heyetler ve mektepler mahsus kıyafet, alamet ve levazım taşımak istedikleri zaman yalnız nizamname ve talimatname ile muayyen tiplere uygun kıyafet, alamet ve levazım taşıyabilirler.

    Madde 3- Türkiye’de bulunan Türklerin ve

    yabancıların, yabancı memleketlerin siyaset, askerlik ve milis teşekkülleri ile münasebetli kıyafet ve alametlerini ve levazımını taşımaları yasaktır.

    Madde 4- Ecnebi teşekkül mensuplarının kendi kıyafet, alamet ve levazımları ile Türkiye’yi ziyaret etmeleri, İcra Vekilleri Heyeti kararıyla tayin olunacak mercilerin müsadesine bağlıdır.

    Madde 5- Türkiye Devleti nezdinde memur bulunanların kıyafetleri beynelmilel mer’i adetlere tabidir.

    Madde 6- Bu kanunun tatbik suretini gösterir bir nizamname yapılır.

    Madde 7- Birinci maddenin hükümleri, bu kanunun neşri tarihinden altı ay sonra ve diğer maddelerin hükümleri bu kanunun neşri tarihinden itibaren mer’idir.( geçerlidir.)

    Madde 8- Bu kanunun icrasına İcra Vekilleri Heyeti memurdur.

    Çüppe , Fes , Kara çarşaf sokakta yada devlete ait mekanlarda giyilmesi yasaktır. Bunları illaki yapan kişi gericidir "ben gericiyim o zaman!! sen kimsin nan!!!" gibi bir yazıyla gelirseniz , Mustafa Kemal Atatürk e hakaret etmiş konumuna düşersiniz.

    Yaşı 13 14 olan birisi "öpüşmek haramdır,kadın sesi duymak ondanda haramdır" gibi yazılar yazmakta gericiliktir.

    Sen kimsinde kara çarşaflıya cüppeliye taş atarsın yerersin gericiliktende beter Atatürk e laf atmaktır. Yazacağınız yazılar geniş bakacak şekilde olursa kimin ne karışmaya hakkı olur? Kimse İslamic_Force ye laf atabiliyormuydu? Bu bizim hatamız sağlayamadık onun derin konulara baktığı güzel dönemi pek tutturamadık. Zaten bu tür davranışları hep 1 seneyi aşmayacak üyeler yapıyor , googlede "tarikat , şeyh , mürit" diye arayıpda tesadüfen bulduysanız bunların hepsi sembolik sıfatlardır.

    Kısaca böyle... Her kim Atatürk e , yaptığı devrimlere karşı gelecek yazılar yazar Atatürk'çü gençlik olarak karşısına çıkar TOKATI yapıştırırız , saygılar.


    Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2006
    Erkek
    kesinlikle katılıyorum.bu akşamda böle bi olay yaşandı bilirsiniz.islam dininde sarıkla giyimle flan sevap kazanılmaz.mantıklı olmayı emreder.yobazlık yapmaya gerek yok.ir2 tebrik ederim güzel yazı.

    ... sorcerer & musket ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek

    abü ben o adamla bi kaç kere konuşma fırsatı buldum varya resmen hayran kaldım yaw. ne tşağının kılı olunmaz onun bu konuda yaw


    kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 14/Eylül/2005
    Erkek
    No comment! +,+1

    İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2005
    Erkek
    Kurallarda Bile Yazar, Burası Herkese Açıktır! Burda Herkesin Dinine Diline Irkına Saygı Var Zaten. Bu Bizim Dinimizdede Var, İslam Dini Saygı Ve Hoş Görü Dini olarak Bilinir

    Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek
    iki de bir namazın,abdestin fazileti cinsinden konular görmekten sıkılmıştık.iyi oldu bu.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2006
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------
    iki de bir namazın,abdestin fazileti cinsinden konular görmekten sıkılmıştık.iyi oldu bu.
    -----------------------------
    konunun bunla alakası yok.böle yazarsanız tahribat tamamen dine karşı bi siteymiş gibi izlenim bırakır.dine karşı flan diiliz.her konu konuşulduğu gibi bunlarda konuşulabilir.din kisvesi altında beyin yıkamaya ve yobazlığa gericiliğe karşıyız.olay budur.başka yerlere çekmeyin lütfen

    ... sorcerer & musket ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Aralık/2005
    Erkek

    O bitanesi vardı tayyip topiinde avukatlık yapıodu =)

    deca çizmi$ hemencecik :D onun gibi olanlardan bahsediolar anticiim benim.

     

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Eylül/2005
    Erkek
    ya tamam sarık marık olayınaa okey diyorum da bu türban meselesi insan istediği gibi giyine bilir. ama türbanı yasaklıyorlar sarığıda ne var yani taksalar gericiliğin simgesiymis ne alaka dışa önem vermemek lazım onemli olan o beynin içindekidir. ben esimin basörtülü olmasını isterim. artı bası acık kadınlar daha çok ilgi cekiyor. bu sadece benim düsüncem kimsenin dusuncesine karısmam ama unutmayın her koyun kendi bacaından asılır ama asılan koyun ortalığı fena halde kokutur bunuda unutmayın.

    //Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek

    kokainman bunu yazdı:
    -----------------------------
    AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------
    iki de bir namazın,abdestin fazileti cinsinden konular görmekten sıkılmıştık.iyi oldu bu.
    -----------------------------
    konunun bunla alakası yok.böle yazarsanız tahribat tamamen dine karşı bi siteymiş gibi izlenim bırakır.dine karşı flan diiliz.her konu konuşulduğu gibi bunlarda konuşulabilir.din kisvesi altında beyin yıkamaya ve yobazlığa gericiliğe karşıyız.olay budur.başka yerlere çekmeyin lütfen
    -----------------------------

     demek istediğim o değildi hocam.bu konuların sık olmasından bahsettim.o yüzden "ikide bir" ifadesini kullandım.

Toplam Hit: 5722 Toplam Mesaj: 25