folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tahribat Ve Din Konuları Hakkında

Tahribat Ve Din Konuları Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    herkese slm olsun gölgelere güle güle olsun  !...

BAN
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    benimsediğimiz ideolojiler ve inanclarımız ne olursa olsun birbirimize saygı duymak zorundayız....inanana inanmayana küfür etmek, din propagandası yapmak, bunlar iyi şeyler değildir...birbrimizi yiyip duruyoruz forumlarda ve bunların sonuda birilerinin banlanıp akabinde konuların kitlenmesiyle son buluyor...

bassinyourface
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuteme
    tuteme's avatar
    Erkek

slm millet biz müslüman bi toplumuz güya ama din konusu ne zaman nerde açılırsa hemen antipati ile karşılanıyo ya kimse kimseyi zorla bişeyler dikte etmeye çalışmıyo kimse kimin neresini ne kadar açtığına karışamıyorsa kimsede neresini ne kadar kapattığına karışamaz asıl yobazlık budur işte kimseyi yargılayamazsınız

bir diğer konu ise bilende yorum yapıyo bilmeyende ya yani her konun belli bir kuralları vardır dinin kurallarınında olduğu yer bellidir bilmeyen merak ederse veya okuduğundan şüphe duyarsa bakar emin olur ama hemen elştiriye geçmez ve şu unutulmamalıdır ki nasıl her kim ne zmana ne ile ilgili konu açmak istiyorsa açıyor bırakalımda öle kalsın eğerki siz ilgilenmiyorsanız veya hoşunuza gitmiyorsa başka bir konuya bakın veya kendi ilgilendiğiniz konuyuda siz açın şu unutlmamalıdır ki siz karşınızdakinin düşüncelerine saygı göstermezseniiz sizde göremezsiniz

ve bence biri birşeyden bahsettiğinde iyi veya kötü en azından yaıpıcı elştirin yıkıcı değil belki ölesi daha çok işimize yarar

bence bu böle

saygılar

bildiğin kadar varsın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    saygisizlik yapmadan kimseyi yargilamadan ve konuyu dagitmadan cevap verilirse sorun olmaz bence
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    biri bi kuyuya taş atıyo sonrada herkez kuyuyu taşla doldurmaya devam ediyodu insanların dinlerine inançlarına saygılı bir şekilde tartışmak doğru düzgün konuşmak bize zarar değil yarar sağlar...

l enfer c est les autres Sartre ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

2 tane gitti...

l enfer c est les autres Sartre ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya tamam sarık marık olayınaa okey diyorum da bu türban meselesi insan istediği gibi giyine bilir. ama türbanı yasaklıyorlar sarığıda ne var yani taksalar gericiliğin simgesiymis ne alaka dışa önem vermemek lazım onemli olan o beynin içindekidir. ben esimin basörtülü olmasını isterim. artı bası acık kadınlar daha çok ilgi cekiyor. bu sadece benim düsüncem kimsenin dusuncesine karısmam ama unutmayın her koyun kendi bacaından asılır ama asılan koyun ortalığı fena halde kokutur bunuda unutmayın.

hocam iste etrafa bakıp dusunmemekten cıkıyor bunlar. egerki sosyal duzende esitlik istiyorsan diger insanlarada bu hakkı vereceksin. muslumana turban takma hakkı veriyorsan hristiyana yahudiye şamaniste putpereste paganada aynı ozgurlukleri vermek durumundasın. sana bir ornek vereyim; diyelimki sen turban takmak istiyorsun sacın gorunmesin istiyorsun, adamda şaman sikine taş baglamak istiyor. hadi bakalım simdi sen sac gostermeyeyim derken adamın dalgayamı bakıcaksın. bunları sadece islama ozgu seylermis gibi gormeyin bu yasaklar yada yasalar butun dinler icin gecerlidir. sosyal hayatta duzeni saglamak icin. sen hic devlet dairesine o yahudilerin taktıkları seyle giren gordunmu yada elinde putla giren cıplak giren? sanki bu ulkedeki yasalar sadece islama calısıyormus gibi algılıyorsunuz.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    DkN_JaN bunu yazdı:

muslumana turban takma hakkı veriyorsan hristiyana yahudiye şamaniste putpereste paganada aynı ozgurlukleri vermek durumundasın.
    edit: 

DkN_JaN diyorum ki esitlikten bahsediyosun ya hepsine ayni hakki vermemiz gerek ya, peki insan haklarina en çok ônem veren avrupadaki okullarda esitsizlik mi var? kizlar basini baglayabiliyolar ama diger dinlerden olan kisilerin yapamadiklari bisey mi var?

Yani diyom ki vereceksen düzgün örnek ver yok adam bimem neresini açicak fln yok oyle bisi..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    GrayWolf soylediklerini anlayabilsem cevap vericemde anlamadım bisey. herneyse konu sapmasın

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    graywolf ben seni anlayamıyorum.sen muridlere hakaret etme gücünü nereden alıyorsun ?
    postlarını sildim hocam.lütfen muridlere ithamlarına dikkat et.konu ne olursa olsun salak manyak mal aq gibi ithamlar kullanma bi muride karşı.murid muridin kardeşidir bu laflar yakışmaz.hadi selametle

... sorcerer & musket ...
Toplam Hit: 6650 Toplam Mesaj: 25