folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tahribat Ve Din Konuları Hakkında

Tahribat Ve Din Konuları Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

afedersiniz ama hiçbirinizde anlayış göremiyorum özellikle bu din ve siyaset konularında ! hemen parlıyor kendi bildiklerinizi yanlış dahi olsa savunuyorsunuz. konulara biraz daha objektif baksanız, araştırsanız -ulan doğru diyo olabilir gibi düşünseniz emin olun tartışma olmayacaktır. bugün kilitlenen konuda dreaax denen zibidi gibi insanlar yüzünden ateist olma yolunda hızlı bicimde ilerliyorum. zaten konya gibi yobazlıktan yeni çıkmış yeni yeni neyin ne olduğunun farkına varabilen bir toplumun içinde yetiştim (Bulgaristan göçmeni olduğum için hep itilip kakıldım daha hristiyan ın ne olduğunu bilmeyen insanlar tarafından gavur damgası yedim) bunları anlatmamın nedeni ben bu insanlara bile hoşgörüyle yaklaşıp neyin ne olduğunu anlatmaya çalıştım. bizde eğer burada birbirlerimizin düşüncelerine sahip çıkar, önemsemeye başlarsak hertürlü düşünceye sahip olabiliriz. kendimizi belli konularda aşıp, toplum içerisinde belirli yerlere gelebiliriz. boş konuşmak yerine daha düzeyli tartışmalara devam edelim mürid kardeşlerim.

Saygılarımla (saçmalamış olabilirim kusura bakmayın)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

kokainman bunu yazdı:
    -----------------------------
    graywolf ben seni anlayamıyorum.sen muridlere hakaret etme gücünü nereden alıyorsun ?
    postlarını sildim hocam.lütfen muridlere ithamlarına dikkat et.konu ne olursa olsun salak manyak mal aq gibi ithamlar kullanma bi muride karşı.murid muridin kardeşidir bu laflar yakışmaz.hadi selametle
    -----------------------------

kokainman dogru anlamadin ben asla benim ayni fikirde olmadigi için kimseye hakaret etmem. birde salak mal fln demedim.

dün gece çok sinirlendim çünkü tartismayi bilmeyenler var. yani geyik yaparken iyi ama ciddi bi konu açinca direkt alakasiz seyler yaziolar birde yargiliyolar..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

7/16/2005 tarihinden beri aktif olarak tahribatta bulunmaktayım.Çok sayıda konuda yorum yaptım,başlıklar açtım.Yeri geldi geyik yaptık yeri geldi en ciddi tavrımızla bazı sorunlara çözüm aradık.Tartışmayı bilip bilmediğimi benim açtığım konulara,konulara yaptığım yorumlara bakarak anlayabilirsiniz.Şahsın açtığı konuda eksik bilgi vermesi ve mesajımı yanlış yorumlaması bugüne kadar Tahribatta duymadığım hakaretleri duymama sebep oldu."Denyo,aptal,onun aq ..." Ama buna rağmen şahsa karşı en hafif argo kelimeleri bile kullanmadım.Çünkü hem bir tahribat üyesine hemde bir bayana argo sözler sarfetmem beni küçük düşürürdü.Benim hakkımda sorunu olan,mesajlarımdan rahatsız olanlar bana pm atarak istekte bulunabilirler.O kişilerin açtıkları başlıklara yorum yapmayacağımı garanti ederim.Saygılarımla..

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

ya arkadaslar tartısma ortamı olusturmaya dikkat edelim. hatamız varsa kabul edelim, gerektiginde alttan alalım. sonucta hepimiz insanız..

konuya gelince.: tamamen katılıyorum. burada bilip bilmeden gerek islam gerekse diger dinler hakkında konusanlar var. din alimlerininin cekinerek cevap vberdiklerine burdaki bazı sahsiyetler bazen cok emin cevap verebiliyorlar ki bu da onların cahiliyetlerini gosteriyor bence...

Toplam Hit: 6631 Toplam Mesaj: 25