TAHRİBATA ÖZEL BIÇAKLAR :))
-
birde buna bakın
-
herkes emanetsiz çıkmıyo evden galiba_???
-
oyle varsa taşıyacaksın
alıp eve atmanın saklamanın alemı yok
-
Bırakın bu emanet bıcak falan olaylarını kardeşler bileginize güvenin siz bunlar fani şeyler.Bir kaç gün karakollarda savcı koridorlarında takılın anlarsınız ne demek istedigimi en kıral bıcagımız vadıda ne oldu kim bilir nereye attı TSK mensubu arkadaşlar kesin damgalı bi zarfın içinde arşiv odasındadır fotosunu göstermek isterdim.Bıçaklanın ama sakın bıçaklanmayın siki sikine gitti niyazi olmayın.
-
Guzel bıcak,kılınc,balta )))
-
evet aletler güzel ama ben su baltaya takıldım nerende tasırsın onu bilemem:D
benim vardı bir tane fethiyeden anamura giderken antalyada aktarma yaptık takıldık metal dedektörüne icim yandı varya giden de celik yaylı icten cıkmalı sustalıydı vermemek icin cok ugrastım serbest bu güvenlk amaclı falan ama polis aldı bide almadan önce söktürdü onu da bi baska bıcakla söktüm kurban bıcagı mıydı neydi walla kocaman bişeydi ucu da sivriydi tam adam desecek bişiydi:D
-
Ne bu yaaa
Tahribat müritlerinden birine bulaşan demekki sdc pc başında değil gerçekte de anasının amını görüyomuş
.Türkiyede potansiyel suçlularda çokmuş demekki o baltaları hançerleri nerenizde saklıyonuz lenn

-
harbi maynak aletler ama cam doru çekse s1ze daha ii sini gösterirdim ama art1k int. cafeden halledecez ben _ahsen antika merakl1s1y1m hafif tarihi eserde olabilir koleksiyon ruhsat1m resimleri özelden msn den falan payla_a bilir isteyen
-
Sizide bir kere tipinizi beğenmedikleri için jiletlesinler,hastane köşelerinde günlerce serum yiğin sizde tedbiri elden bırakmazsınız,emanetle dolaşırsınız.isterse balta değil kürek olsun sokacak bi yer bulursunuz...
-

kurusıkı ... istanbuldaysan gel sana koleksiyon gösterim silah tamiri ile uğraşıyorum ben ek iş olarak..