TAHRİBATA ÖZEL BIÇAKLAR :))
-
Annemin pıçak seti.. -
-
RooTTeR bunu yazdı:
Annemin pıçak seti..
ulan bunnardan bizdede var manyak kesior serefsizim.. -
ARKADAŞLAR BURDA TAHRİBATIN KARİZMASI SÖZ KONUSU. EKMEK BIÇAĞI FELAN YAPMAYALIM YAWW :D:D
-
olum benım pıcagı koycamda foto makınesı yok a.q arkadas aldıydın tamda alcak vaktı buldu davar baa
-
amele_2 bunu yazdı:
FuriousBuLL bunu yazdı:Yaw ne bıçaklarla falan uğraşıyorsunuz ki... Adam gibi bi silah koyun şöyle ;)
yuh a.q deserti koymuş adamnerden aldın lam bana da lazım bi tane
Tamam kardaş sana da alalım bir tane. 10.000 euron var mı? :) Senin canın sağ olsun yaw. Eğer Kahramanmaraş'a yakınsan atış yapabilirsin bununla. Beni bulman yeterli...
-
Bu arada bunun desert eagle olduğunu iyi fark etmişsin... Pek az kişinin silah merakı var. Helal olsun ne diyim kardaş ilgin var demek ki silahlara. Senin sallama da hiç fena değildi. Keskin duruyor.
-
FuriousBuLL bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
FuriousBuLL bunu yazdı:Yaw ne bıçaklarla falan uğraşıyorsunuz ki... Adam gibi bi silah koyun şöyle ;)
yuh a.q deserti koymuş adamnerden aldın lam bana da lazım bi tane
Tamam kardaş sana da alalım bir tane. 10.000 euron var mı? :) Senin canın sağ olsun yaw. Eğer Kahramanmaraş'a yakınsan atış yapabilirsin bununla. Beni bulman yeterli...
yok bea aga izmirdeyim ben 10.000 € da çok bea ama makina çok güzel..benim paslı bartle yanyana koysan kendiliğinden patlar parçalanır benim makina:D:D -
bunlar ne aq nernizde taşıyonuz puhaha
-
abi benim dedem baba avcıydı rahmetli avtutkusu kitabına bile çıktı o yüzden deli silah merakım vardırm bizde bi konu açalım...
Toplam Hit: 47634 Toplam Mesaj: 110