TAHRİBATA ÖZEL BIÇAKLAR :))
-
Bir şey soracam TCK da bıçak taşımanın cezası var mı? Ya da nerelerde bıçak taşımak yasak (mesela stadyum gibi)
-
valla bilmiyomda sustalı çakı pala kılıç hançer taşımak yasaktı bi sitede okudum sustalı çakılar serbest sanırım.
-
benim bir tane dandik kelebek var şöyle güzel bir şey alacam (gerçi kullanırım başım derde girer diye korkuyom ama) Bir de mesela taşırken zaten yakalanma ihtimali yok gibi birşeydir yani nerden bilecekler sende bıçak olduğunu.Ancak kullandığın zaman mesela adamı yaraladın ama ufak bir sıyrık o zaman cezası falan ne bilen varsa yazarsa sevinirim.
-
emniyet müdürlüklerinin sitelerine bak orlarda vardı.
ayrıca önceki cevabımın sonunda sustalı demişim pardon sustasıs olacaktı düzeltir özür dilerin...
-
saolasın
zaten sustalı sustasız ne demek bilmediğim için bir şey farketmedi:P
-
perişan hacii bu sustalı kelebek hançer kılıç felan taşımak yasak mesela aldın birisini deldin adam yaralamaktan 4-5 ay felan yatarsın tabi 18 yaşından büyüksen :D
-
saolasın lord max
-
bi zikim olmas korkmayın karakolun bahçesinde sustalı çakıyla oynuyom ben polislerle otururken (gerçi büyük bişi diil amma) adam bişi demiyo olm dikkat et kesme birilerini diyolar
-
Hayran kaldım ne güzel bıçaklar, Uffffffffffff çok beğendim ya şu bıçaklardaki asalete ve kusursuz görünüşe bakın ya manyak güzel bunlar ya, ve bir o kadarda tehlikeli aletler.
-
abi benim sikindirik sustalı bile biraz ışık carl zeiss lens ve photoshop la çok güsel durabilio

:)
Toplam Hit: 48638 Toplam Mesaj: 110