Tahribat.Com 1. Bisiklet Yarışı Ve Büyükada Buluşması [18 Temmuz]
-
Herkezi jelibon yemeğe bekleriz müridler çalışma dolayısıyla bende oradaolucam
-
lan cıkıp gelsem mi ya geç kaldım bulusmaya bostancıdan geçsemmi ki :S
-
kadikoy tazfası nerdesınız bı ses edin 05385447731
-
gebzeden trenler hareket etmiyor beyler dün geceki yangın yüzünden...
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------gebzeden trenler hareket etmiyor beyler dün geceki yangın yüzünden...
-----------------------------ah ah ah :) haremle git lan kadıköye ordan adaya kay.
çok isterdim bu buluşmaya gelmeye askerlik yüzünden yokum. gerçekten güzel zevkli geçecektir. birbirini tanımayan müridler tanışacak muhabbet edecektir.
zaten gidecek olanlar heybeliada buluşması büyük ada buluşması diye yazarsa o konularda resimleri görebilirler :)
emirreise selam andye selam.herkese selam.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------gebzeden trenler hareket etmiyor beyler dün geceki yangın yüzünden...
-----------------------------ah ah ah :) haremle git lan kadıköye ordan adaya kay.
çok isterdim bu buluşmaya gelmeye askerlik yüzünden yokum. gerçekten güzel zevkli geçecektir. birbirini tanımayan müridler tanışacak muhabbet edecektir.
zaten gidecek olanlar heybeliada buluşması büyük ada buluşması diye yazarsa o konularda resimleri görebilirler :)
emirreise selam andye selam.herkese selam.
-----------------------------öyle yorgundum ki dün adadaydım zaten sabah uyanamamısım bile birisi aradı beni :S:D öle uyandım kalktım falan baktım geç kalıyorum bostancıya giderim dedim hiç gözüm almadı trenlerde gitmior gebzeden aksam dönüş sorun olcaktı baya o yüzden gitmedim :S
-
resimleri isterük
-
Acaba Kaç kişi gittiler? Geri donunce bızlerı bılgılendırın beyler...Resımde atın 3-5 tane :)
-
Çok güzel bir program keşke katılma fırsatım olabilseydi..
-
hea :| resim isterük :\