Tahribat.Com 1. Bisiklet Yarışı Ve Büyükada Buluşması [18 Temmuz]
-
ah be bende biraz önce döndüm maalesef katılamadım böyle olunca üzüldüm ama olsun bir sonrakinde inşallah
-
ohhh işiniz iş yaa!
Ne guzekl koptunuz demı bugun :) hadı bakalım resımlerı dort gozle beklıyorum :)
-
god bunu yazdı:
-----------------------------
heryerde sizi aradım bi tane tbt tişörtlü adam göremedim
-----------------------------konuyu ilk açtıgımda dedim ki "isteyen pm atsın tel.no & wlm veriyim."
sen dahil kimse bana gelip, bende gelcem buluşmaya telefon numaranı verirmisin demedi.
sen konuya bi post dahi atmamışsın. insaf hoca :|
Pawlow bunu yazdı:
Herkezi jelibon yemeğe bekleriz müridler çalışma dolayısıyla bende oradaolucam
-----------------------------hocam sen kremini standında mıydın?
-
way yaafff jelibon anammm biz ne yapmışız kardeşimizin farkına varamamışız :((( valla harbi oha bizimkide. :(
-
bu arada kadıköy ve çevre yolların durumunu gayet iyi gözlemlediğimden dolayı pazar sabahı. kimse yol söyledi böyledi çamura bastım kuyuya düştüm demesin. yollarda bi ben vardım bide otobüsün şöförü. 15~20 dk da ümraniyeden kadıköye geldim mucize.
-
Karasuzanuya dikkat edin adam bisiklet sürerken bile faaliyet halinde :P
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------ben o faytondaki güzellerin 4 üylede süper muahabbete girerdim yollarımız ayrıldı tahribatmı kızmı bu soru bile saçma :) .. tabiki tahribat :D (sıkıyosa :D)
-
KarasuZanu bunu yazdı:
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------ben o faytondaki güzellerin 4 üylede süper muahabbete girerdim yollarımız ayrıldı tahribatmı kızmı bu soru bile saçma :) .. tabiki tahribat :D (sıkıyosa :D)
-----------------------------Hocam vallahi 20 kişiyiz çok tehlikeliyiz fayton falan bırakmayız ortada müridimizi kaptırmayız :P
-
resimler ne zamana yüklenir hocam?
-
yüklendi konu silindi eklenen resimler forum formatına uygun gabairi de değilmişmiş....
bu arada ehliyet sınavından geçtim bugun açıklandı :D motor 90 trafik 86 ilk yardım 97.D
edit: bana orjinal boyutunda gönderin ben upload ediyim imageshochus mıydı siteye öyle ufak çerçevede koyalım.