folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder Tahribat.Com 1. Bisiklet Yarışı Ve Büyükada Buluşması [18 Temmuz]

Tahribat.Com 1. Bisiklet Yarışı Ve Büyükada Buluşması [18 Temmuz]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Konuyu açmakla acele ettim.. Fakat Açtığın Bir Önceki Konu Gittikçe B.k Olduğunu gördüğüm için Açtım..

Neden Taksim seçtime gelince her seneki buluşma yermiz olduğu için..Gelen yaşı ufak ve aramıza yeni katılacak arkadaşlarıda düşünerek taksimi seçtim Daha kolay buluruz birbirimiz diye..

Maddi İmkan Konusundan taksimi seçtim Sonuçta herkes biçki içmiyor...İçenede Eşlik Ederdik..

Adaların maddi  imkanları zorlar diye düşündüm fakat tahmini masrafı çıkarmışsınız bile herkese uygun olur umarım..

Cümletten Hayırlı Eğlenceler...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

yetişebilirsem bende geleyim bari bi fotoya giremedim daha TBT li oalrak :S tanıyan çok yüzümü gören yok amk :)

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

bakın beyler kesinlikle söylüyorum büyük ada adı gibi büyük orada yapabileceğimiz şeyler kesinlikle belli bisiklet yarışı işi sakat geçin o işi bence bana kalırsa burgaz yada kınalı yapalım sucukları alırız ayrnda alırız yanında bir tane tel 3 taş getir yanyana mis gibi sucuk ekmek takılırız ayrıca denize girme işi de olur büyük adaya gider isek denize giremeyiz zaten pis heybelide öle bir çok yeri zaten askeriyenin bence iyi düşünün bisiklet yarışındanda vazgeçilmeli

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

bu sefer bende gelmek isterdim ama o gün çalışıyorum malesef, gelecek ay çıkıyorum işten eğer gelecek ayda tekrarlanırsa mutlaka gelmeye çalışırım

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Abicim turp sıkmayın şu konuya yahu :|

300 mesaj oldu bi buluşma ayarlamayadınız silecem hepsini buluşma fln olmayacak herkez rahat edecek amk...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

geliceğimi belirttiğim mesajı bile silmişler ayıp ama

biz adama denize girme işi de olsun diye öneri verdik sonuçta biz buluşacaz

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hna
    Hna's avatar
    Erkek

bende geliyorum :D  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

gelemiyore..

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:
    -----------------------------

geliceğimi belirttiğim mesajı bile silmişler ayıp ama

biz adama denize girme işi de olsun diye öneri verdik sonuçta biz buluşacaz

-----------------------------

hocam msgleri ben silmedim biliyosundur zaten

denize girme işi konusunda, yemekten sonra isteyenler girsin ne diyim. şort mort hazırlıklı gelsinler(yada ordan alırlar).

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

saatte 80 km hızla  rakıp tanımam ama  oraya  gelemem be  hoca ama  10 numara bi  faaliyet  olmus  ellerınze sağlık

kontra bisiklet
Toplam Hit: 36123 Toplam Mesaj: 236