Tahribat.Com 1. Bisiklet Yarışı Ve Büyükada Buluşması [18 Temmuz]
-
Konuyu açmakla acele ettim.. Fakat Açtığın Bir Önceki Konu Gittikçe B.k Olduğunu gördüğüm için Açtım..
Neden Taksim seçtime gelince her seneki buluşma yermiz olduğu için..Gelen yaşı ufak ve aramıza yeni katılacak arkadaşlarıda düşünerek taksimi seçtim Daha kolay buluruz birbirimiz diye..
Maddi İmkan Konusundan taksimi seçtim Sonuçta herkes biçki içmiyor...İçenede Eşlik Ederdik..
Adaların maddi imkanları zorlar diye düşündüm fakat tahmini masrafı çıkarmışsınız bile herkese uygun olur umarım..
Cümletten Hayırlı Eğlenceler...
-
yetişebilirsem bende geleyim bari bi fotoya giremedim daha TBT li oalrak :S tanıyan çok yüzümü gören yok amk :)
-
bakın beyler kesinlikle söylüyorum büyük ada adı gibi büyük orada yapabileceğimiz şeyler kesinlikle belli bisiklet yarışı işi sakat geçin o işi bence bana kalırsa burgaz yada kınalı yapalım sucukları alırız ayrnda alırız yanında bir tane tel 3 taş getir yanyana mis gibi sucuk ekmek takılırız ayrıca denize girme işi de olur büyük adaya gider isek denize giremeyiz zaten pis heybelide öle bir çok yeri zaten askeriyenin bence iyi düşünün bisiklet yarışındanda vazgeçilmeli
-
bu sefer bende gelmek isterdim ama o gün çalışıyorum malesef, gelecek ay çıkıyorum işten eğer gelecek ayda tekrarlanırsa mutlaka gelmeye çalışırım
-
Abicim turp sıkmayın şu konuya yahu :|
300 mesaj oldu bi buluşma ayarlamayadınız silecem hepsini buluşma fln olmayacak herkez rahat edecek amk...
-
geliceğimi belirttiğim mesajı bile silmişler ayıp ama
biz adama denize girme işi de olsun diye öneri verdik sonuçta biz buluşacaz
-
bende geliyorum :D
-
gelemiyore..
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------
geliceğimi belirttiğim mesajı bile silmişler ayıp ama
biz adama denize girme işi de olsun diye öneri verdik sonuçta biz buluşacaz
-----------------------------hocam msgleri ben silmedim biliyosundur zaten
denize girme işi konusunda, yemekten sonra isteyenler girsin ne diyim. şort mort hazırlıklı gelsinler(yada ordan alırlar).
-
saatte 80 km hızla rakıp tanımam ama oraya gelemem be hoca ama 10 numara bi faaliyet olmus ellerınze sağlık