Tahribat.Com Ağaçlandırma Kampanyası (Başlatalım)
-
Dikkat! Tahribat.Com Yeşillik Alanı
Lütfen Basmayın! Seni Rene Çarpar Sonra!
-
veri göt
destekliyorum
-
parça parça yaparsakda olur ama tahminimce adminlerden biri bir hesapda tüm parayı toplasa sonrada bunu bağış gibi yaparsa o zaman tahribat.com korusu filan olabilir diğer türlü yine ağacı dikeriz faydamız aynı olur iyide olur ama illaki tahribatın bir onur belgesi alması filan isteniyorsa bir havuzda toplanmalı tişörtlerde olduğu gibi...
ayrıca en büyük yardımı yapana madalya verilirse daha büyük bi havuzumuzda olabilir :)
-
hocam madalya felan onlar boş işler yapacak olan varsa yardımını yapar...eğer böyle bişey olacak ise dediğiniz gibi para bir havuzda toplanmalı sonra artık her ilde nerelere dikilecekse oraya ne kadar fidan dikilecek se ona göre havuzdan o ilin sorumlusuna fidanların paraları aktarılmalı tabi kayırma işlememini engellemek içinde her türlü kontrolü yapacak bir masa oluşturup bu il başkanlarını da kontrol etmelidir..
düşünsenize her ilde tbt orman korusu olacak ne güzel olurdu hep bomba bomba nereye kadar :D biraz da iyi şeyler ile anılalım :D
-
thenumb bunu yazdı:
-----------------------------parça parça yaparsakda olur ama tahminimce adminlerden biri bir hesapda tüm parayı toplasa sonrada bunu bağış gibi yaparsa o zaman tahribat.com korusu filan olabilir diğer türlü yine ağacı dikeriz faydamız aynı olur iyide olur ama illaki tahribatın bir onur belgesi alması filan isteniyorsa bir havuzda toplanmalı tişörtlerde olduğu gibi...
ayrıca en büyük yardımı yapana madalya verilirse daha büyük bi havuzumuzda olabilir :)
------------------------madalya falaan hikaye hocamda
eger tbt ailesi olarak yaparsak diğer oluşumlarada örnek oluruz diye düşünürüm
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------
yanlız şöyle bir durumda var..malum bu ormanların hepsi durduk yerde aynı anda yanmıyorlar belliki birileri bunu azmettiriyor..buradan şöyle bir sonuç çıkarabiliriz eğer biz böyle bişeye kalkışırsak belki bize izin vermeye bilirler diye düşünüyorum..neden derseniz de buralar boşuna yakılmıyor diye bilirim belkide birilerinin ileride oralara site yapma hayelleri vardır bu yüzden belki bir zorlukla karşılabiliriz büroktik engeller yani :D çok komplo teorisi gibi bir düşünce oldu ama sonuç bunu gösteriyor gibi bunu ancak 5-6 sene sonra nalayabiliriz...kolay gelsin...
hocam olay budur. trilyonluk proje hayalleri var oralara bence... -
yangında tahrip olmuş ormanlarımıza "tahribat.com desteğiyle" fidan kampanyası.. güzel bir şey olur ya
-
Güzel Fikir Bende varım Organizasyona Destek verebilirim.
MadCrazy Güldürdün beni Allah İyiliğini versin, Englihs te Lehçelendirdin ya Helal olsun. :)))
-
çok deli fikir umarım hayata geçiririz
-
efrasyap bunu yazdı:
-----------------------------kıbrısı da ben organize ederim
kıbrısda yanıyodu 2 gün önce :D