Tahribat.Com Ağaçlandırma Kampanyası (Başlatalım)
-
Bulunduğum konum bakımıyla ağaç dikmeye yer yok diyebilirim.
Ama ortak bir banka hesabı falan açılırsa para yatırabilir. Ağaçlandırma kampanyasına yardımda bulunabilirim.
-
arkadaşlar fikir çok güzel bildiğim kadarıyla orman bakanlığı olması lazım fidan dikmek isteyenlere ücertsiz fidan temin ediliyordu yani devletin bi kurumu bunu yapıyordu ama tam hatırlayamıyorum çevre ve orman bakanlığıydı heralde tanıdığı veye yakınında orman bakanlığına bağlı bir işletme olan sorsun danışsın derim
-
Ben kuşadasında ki yanan ormanlardan bi tanesine gidelim derim.
-
Süper bir Fikir ben varım.
-
admin nerde burda bu kadar insan olduk ??? banka hesabı açsınlar anasayfaya koysunlar isteyen herkes yatırsın paraları sonra site yönetileri temaya versin içinde şüphe olanlarada makbuzu koyar gösteririz
-
code_46 bunu yazdı:
-----------------------------
admin nerde burda bu kadar insan olduk ??? banka hesabı açsınlar anasayfaya koysunlar isteyen herkes yatırsın paraları sonra site yönetileri temaya versin içinde şüphe olanlarada makbuzu koyar gösteririz
-----------------------------
evet hocama katılıyorum açalım ve ya açsın admin hocalarımız banka hesabı yatırıp temeya versinler biraz doğa insanı olalım :| -
Çok iyi bir fikir umarım sadece fikir olarak kalmaz.. Biran önce birşeyler yapalım. Ayrıca akşam aklıma birşey geldi kampanyaya katılan duyarlı müritlerin profilinde ekstradan bir madalya gibi birşey gözüksün ismide "duyarlı mürit" olabilir mesela.. Burdaki amaç müritleri kampanyaya teşvik etmek olabilir...
-
güzel fikir elimden gelen desteği veririm
-
temaya üye olmaya çalıştım ama üyelik hata verdi olamadım bu projeye bende candan destek veriyorum...
-
bende varım bende bende:=:):)
Toplam Hit: 23437 Toplam Mesaj: 152