Tahribat.Com Gerçekten Kapatıldı Mı ?
-
Bildiğiniz üzere yaklaşık 3-4 haftadır tahribat.com kapalı. DNS değiştirerek veya anonymouse olarak girebiliyoruz. Fakat Tahribat'ı kim kapattı yani hangi mahkeme örneğin youtube'u kim kapattı
"Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 05/05/2008 tarih ve 2008/402 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir."
bu tahribatta neden yok ?
ikincisi kapatılan sitelere ping ulaşmazken tahribattan nasıl cevap gelir ?
üçüncüsü o kadar büyük harflerle yazılır mı yazılsa bile neden index aşağı doğru kaymış ? ( yönelndirme adresi var bi de 212.156.4.8 bu tt un fakat acaba bilerek ve isteyerek mi yönlendirme yapılmış ?
dördüncüsü diğer kapatılmış sitelerde http://siteadi.com/harita.php gösterilmezken tahribatta neden sayfa görüntülenemiyor.
Eğer bunlar doğru ise tahribatı neden kapattın rene :D
Son Not: Hadi tr den girmeyi ip ile engellediniz fakat dns değiştirmeyi nasıl anlayıp siteye yönlendiriyosuznuz bunu anlamadım işte :D tabi doğru ise
-
1. Youtube haric bi cok sitede mahkeme yazısı olmadanda kapatıldığı olmuştur halada bu tarz siteler bulunmaktadır...
2. tahribattan ping gelmez, eğer tahribattan ping gelebiliosa sen tahribata ping atmıosun demektir, tahribatın firewallı pingleri kabul etmez acık olduğu sürece(şu anda kapalı calışıyorum 1 saat sonra deneyin..)
3. yazıyı öyle yazdıysa koduğumun telekomundaki amelenin sucu benmi yazdım?
4. Siz hıyarmısınız hocam geçende lafı geldi tahribatı rene kapattı die...
lan siteyi kapatacak olsam nie dnsle girilebilecek şekilde acayım, bunun bi mantığı var mı?
türk insanının götünden uydurduğu hikayeler konusundaki başarısına hayranım...
-
rene siteyi tekel yönetiyor:p
-
Bu arada son not yazmışsın, ipyi engellemişim ama dnsden girince engeli kaldırıomuşum aslında türkiyede biz kapatmışız ama yurt dışına acmışız onuda ipden yapıomuşuz...
Ya siz bilgisayardan anlamıonuz ya ben mühendis değilim :)
-
şakacıktan kapandı
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------1. Youtube haric bi cok sitede mahkeme yazısı olmadanda kapatıldığı olmuştur halada bu tarz siteler bulunmaktadır...
2. tahribattan ping gelmez, eğer tahribattan ping gelebiliosa sen tahribata ping atmıosun demektir, tahribatın firewallı pingleri kabul etmez acık olduğu sürece(şu anda kapalı calışıyorum 1 saat sonra deneyin..)
lan siteyi kapatacak olsam nie dnsle girilebilecek şekilde acayım, bunun bi mantığı var mı?
-----------------------------ben hep ping alıyom ki :d tahribata yedek açtıktan sonra gireceksem öcne ping atar ip alır sonrada hosts ayzarım ama bunu youtube a yapamam :D bende işte o mantığı soruyom neden siteyi mahkeme kapatmış gibi gösteriyosunuz mantıgı nedir olası bir kapanma durumuna hazırlık mıdır nedir :Ds.
-
sen ne zaman mühendislik bitirdin :D
-
muhammedonur bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------1. Youtube haric bi cok sitede mahkeme yazısı olmadanda kapatıldığı olmuştur halada bu tarz siteler bulunmaktadır...
-----------------------------ben hep ping alıyom ki :d tahribata yedek açtıktan sonra gireceksem öcne ping atar ip alır sonrada hosts ayzarım ama bunu youtube a yapamam :D bende işte o mantığı soruyom neden siteyi mahkeme kapatmış gibi gösteriyosunuz mantıgı nedir olası bir kapanma durumuna hazırlık mıdır nedir :D
-----------------------------bak bakalım ben ordamıyım hocam?
-
-----------------------------Bu arada son not yazmışsın, ipyi engellemişim ama dnsden girince engeli kaldırıomuşum aslında türkiyede biz kapatmışız ama yurt dışına acmışız onuda ipden yapıomuşuz...
Ya siz bilgisayardan anlamıonuz ya ben mühendis değilim :)
-----------------------------abi ip aralıgı yok mu tr nin o aralıgı engellersin ama işte dns işini nasıl halettiniz onu bilmeyom :d
ikiside olailbir bu arada :D
-
kendi pcm haricinde hiç biyerden giremedim. bende de zaten dnsler değiştiirlmiş halde
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
sen ne zaman mühendislik bitirdin :D
-----------------------------4. sınıfım bu güne bu gün :)