Tahribat.Com Gerçekten Kapatıldı Mı ?
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------bak bakalım ben ordamıyım hocam?
-----------------------------
nerde misin ?
-
muhammedonur bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------bak bakalım ben ordamıyım hocam?
nerde misin ?
-----------------------------ahahaha yok bişi hocam yok :)
ben kapattım siteyi :)
-
Peki acaba sence nie kapatmış olabiliriz ? :)
-
la bilsem nie başlık açim :D
şaka maka aslınad önce sana pm ile soracaktım dedim olm tek zeki sen misin :d senin gibi düşünen varsa onlarda birkaç bişi yazsın.
Ama dediğim gibi kapatılma sebibi benim aklıma şu gemişti ilk günlerde tahribatkapatıalcak belki ön hazırlık yapıyolar işte üyelere falan öğretelim nasıl gişir yapıalcağını(çoğu biliyo ama yinede teste tabii tutmak lazım) sonra düşü oluyo mu loginde falan buna göre önlem almak istiyorsa site böyle bir şey yapmış olaiblir.
-
töbe töbe
-
hahaha
lan birisi beni sikip bayıltsın sonra su döküp ayıltsın ki kendime geleyim bunun bir rüya olduğuna kendimi inandırabileyim.
şaka di mi? rene yoksa sende tahribatı mı özelleştireceksin? hangi ülkeye satacaksın? :P -
hayran oldum komple teorine.
-
'bak bakalım ben orda mııym' bu lafa bayılıyorum :D
-
Hep derim rene piskopat , isi gucu birakti , az gitt uz gitti , gece gunduz dusundu ve birazcikta kasindi .Ulan tahribati bi kapatayim bakim "muhammedonur" nickli uye ne zaman farkina varacak diye test etmeye karar verdi.Degerli muridimizde bu guzel gunde zafer bayraminda zaferini ilan etti...
bu arada banada bak ben oradamiyim.
-
tamam da beyler içimden geçen kapanma sebibini de söledim olamaz mı ? Eğer olmaz bişi ise konuyu slin gitsin, olcak bişi ise yine silin fark etmez.