folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Tahribat.Com Gerçekten Kapatıldı Mı ?

Tahribat.Com Gerçekten Kapatıldı Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

bu kaçıncı başlık ya kapandı mı kapandı mı diye?

adamlar konu açtı böyle böyle durum var diye aq

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Böle konu silinirmi hocam :|

cebitteki 1 numaralı geyik kaynağımız olacak cok şükür :) 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    madalya?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    konu açarken önce forumda araştır düşün ondan sonra aç hoca.. direk konuyu hemen açarsan olacağı buydu renenin dilinden kurtulman mümkün görünmüyor :) geyik kapasitesi yüksek tahribat müridleri böyle konularda eğlenmeyi ve geyik yapmayı seviyor :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

muhammedonur bunu yazdı:
    -----------------------------
    tamam da beyler içimden geçen kapanma sebibini de söledim olamaz mı ? Eğer olmaz bişi ise konuyu slin gitsin, olcak bişi ise yine silin fark etmez.

nasi olsa yeteri kadar madara olduk diyorsun yani :D konu daha fazla hit almadan silinsin demi :))

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:

Hep derim rene piskopat , isi gucu birakti , az gitt uz gitti , gece gunduz dusundu ve birazcikta kasindi .Ulan tahribati bi kapatayim bakim "muhammedonur" nickli uye ne zaman farkina varacak diye test etmeye karar verdi.Degerli muridimizde bu guzel gunde zafer bayraminda zaferini ilan etti...

bu arada banada bak ben oradamiyim.

=)
    muhammedonur a madalya vermek lazım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

muhammedonur bunu yazdı:
    tamam da beyler içimden geçen kapanma sebibini de söledim olamaz mı ? Eğer olmaz bişi ise konuyu slin gitsin, olcak bişi ise yine silin fark etmez.

yok kapanmaması lazı bu konunun.Bir insanın nasıl bu kadar sallayıp bide bunu arkasında durmasının canlı örneği bu konu.Konu lütfen geyik bölümüne taşınsın :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 10525 Toplam Mesaj: 28