Tahribat.Com Gerçekten Kapatıldı Mı ?
-
bu kaçıncı başlık ya kapandı mı kapandı mı diye?
adamlar konu açtı böyle böyle durum var diye aq
-
Böle konu silinirmi hocam :|
cebitteki 1 numaralı geyik kaynağımız olacak cok şükür :)
-
madalya?
-
konu açarken önce forumda araştır düşün ondan sonra aç hoca.. direk konuyu hemen açarsan olacağı buydu renenin dilinden kurtulman mümkün görünmüyor :) geyik kapasitesi yüksek tahribat müridleri böyle konularda eğlenmeyi ve geyik yapmayı seviyor :)
-
muhammedonur bunu yazdı:
-----------------------------
tamam da beyler içimden geçen kapanma sebibini de söledim olamaz mı ? Eğer olmaz bişi ise konuyu slin gitsin, olcak bişi ise yine silin fark etmez.
-----------------------------nasi olsa yeteri kadar madara olduk diyorsun yani :D konu daha fazla hit almadan silinsin demi :))
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Hep derim rene piskopat , isi gucu birakti , az gitt uz gitti , gece gunduz dusundu ve birazcikta kasindi .Ulan tahribati bi kapatayim bakim "muhammedonur" nickli uye ne zaman farkina varacak diye test etmeye karar verdi.Degerli muridimizde bu guzel gunde zafer bayraminda zaferini ilan etti...
bu arada banada bak ben oradamiyim.
=)
muhammedonur a madalya vermek lazım -
muhammedonur bunu yazdı:
tamam da beyler içimden geçen kapanma sebibini de söledim olamaz mı ? Eğer olmaz bişi ise konuyu slin gitsin, olcak bişi ise yine silin fark etmez.
-----------------------------yok kapanmaması lazı bu konunun.Bir insanın nasıl bu kadar sallayıp bide bunu arkasında durmasının canlı örneği bu konu.Konu lütfen geyik bölümüne taşınsın :D