Tahribat.Com Konu Takipçisi V1.0 (Userscripts)
-
Süper hocam eline sağlık
-
benzeri bişeyi favori gibi bişeyde yapsan
-
utf8 hatası var hocam düzeltirmisin?
-
chrome da yapamadım ki ben :\
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------
utf8 hatası var hocam düzeltirmisin?
-----------------------------nerde var hocam utf-8 hatası?
-
chrome'daki sorunu da halletim, chrome kullanan arkadaşlar verdiğim linkteki install tuşuna basarak yükleyebilirler scripti.
-
bir aydır bizzat kullanıyorum ve cidden işime yaradı bu melet. görmeyenler de görsün bakalım. (chrome için de kullanılabilir, linke tıklayıp install'e basın sadece)
-
Epey güzelmiş.
TBT için böyle eklentiler yönetim tarafından bir kategoride toplansa iyi olur.
-
çizik
-
Opera da bu betiği çalıştırmak için yapılması gerekenlerı anlatıyorum....Bende nasıl olacağini bilmiyordum ufak bir araştırmadan sonra buldum, arkadaşlara yardımcı olması dileğiyle...
ilk önce "C:\Program Files\Opera\" klasörün içine "userjs" klasörü oluşturmak...
Araçlar -- Tercihler(Kısayol: Ctrl F12)--Gelişmiş-- İçerik-- JavaScript seçenekleri--Kullanıcı JavaScript dosyaları bölümünden "Seç" tıklayıp daha önce oluşturmuş olduğumuz "C:\Program Files\Opera\userjs" seçmek...
Buradan Install Application ile uygulamayı indirip kurduktan sonra seç tıklayıp tekrar "C:\Program Files\Opera\userjs" klasörünü seçmek...
Artık çalıştırmak istediğiniz betiğe girip install yapıp çıkan uyarıya "install user script" tıklamanız...
Betik için tşk..Faydalı olcak baya..