Tahribat.Com Konu Takipçisi V1.0 (Userscripts)
-
_Dert_ bunu yazdı:
-----------------------------
Opera da bu betiği çalıştırmak için yapılması gerekenlerı anlatıyorum....Bende nasıl olacağini bilmiyordum ufak bir araştırmadan sonra buldum, arkadaşlara yardımcı olması dileğiyle...
ilk önce "C:\Program Files\Opera\" klasörün içine "userjs" klasörü oluşturmak...
Araçlar -- Tercihler(Kısayol: Ctrl F12)--Gelişmiş-- İçerik-- JavaScript seçenekleri--Kullanıcı JavaScript dosyaları bölümünden "Seç" tıklayıp daha önce oluşturmuş olduğumuz "C:\Program Files\Opera\userjs" seçmek...
Buradan Install Application ile uygulamayı indirip kurduktan sonra seç tıklayıp tekrar "C:\Program Files\Opera\userjs" klasörünü seçmek...
Artık çalıştırmak istediğiniz betiğe girip install yapıp çıkan uyarıya "install user script" tıklamanız...
Betik için tşk..Faydalı olcak baya..
-----------------------------hocam sağol 2. posta taşıdım yazını.
-
chrome da sadece Install butonuna tıklayıp izin verdim kuruluma o kadar, ekstra birşey yapmadım
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------_Dert_ bunu yazdı:
Opera da bu betiği çalıştırmak için yapılması gerekenlerı anlatıyorum....Bende nasıl olacağini bilmiyordum ufak bir araştırmadan sonra buldum, arkadaşlara yardımcı olması dileğiyle...
ilk önce "C:\Program Files\Opera\" klasörün içine "userjs" klasörü oluşturmak...
Araçlar -- Tercihler(Kısayol: Ctrl F12)--Gelişmiş-- İçerik-- JavaScript seçenekleri--Kullanıcı JavaScript dosyaları bölümünden "Seç" tıklayıp daha önce oluşturmuş olduğumuz "C:\Program Files\Opera\userjs" seçmek...
Buradan Install Application ile uygulamayı indirip kurduktan sonra seç tıklayıp tekrar "C:\Program Files\Opera\userjs" klasörünü seçmek...
Artık çalıştırmak istediğiniz betiğe girip install yapıp çıkan uyarıya "install user script" tıklamanız...
Betik için tşk..Faydalı olcak baya..
hocam sağol 2. posta taşıdım yazını.
-----------------------------Operacılara faydamız dokuncaksa ne ala....
-
user scripts sitesi açılmıyor müridler tek problem bende mi ?
-
sorun sende degil
-
uplama ihtiyacı hissettim uzun zamandır aktif olarak kullanıyorum baya iş görüyor. şu an chrome'da da firefox'daki greasemonkey'le de kullanılabilir. saygılar.
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------not: Firefox için greasemonkey eklentisi gerekli, opera ve chrome için de greasemonkey eklentisinin görevini yapan farklı eklentiler var, google'da ararsanız bulabilirsiniz.
-----------------------------düzeltmeden yapamayacağım
operada eklentiye ihtiyaç yok bu iş için :D
-
denemek için kurdum bakalım nasıl bişi olacak :D
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------Buremba bunu yazdı:
-----------------------------not: Firefox için greasemonkey eklentisi gerekli, opera ve chrome için de greasemonkey eklentisinin görevini yapan farklı eklentiler var, google'da ararsanız bulabilirsiniz.
-----------------------------düzeltmeden yapamayacağım
operada eklentiye ihtiyaç yok bu iş için :D
-----------------------------bir sene oldu hocam, o zaman araştırmıştım muhtemelen geçen sene eklemişlerdir o özelliği. chrome'dan çakma gerçi ama hadi neyse :D
-
hocam nasil eklicez Jv olarak FireFoxa