Tahribat.Com Mail Adreslerimizi Satıyor Mu ?
-
Yönetimin Notu : Böyle birşey bundan önce olmamış, bundan sonrada olmayacaktır... İnternette, ortalık yerlerde yazdığınız mail adreslerinin toplanması sonucu adreslerinizin spam listelerine kayıt edilmektedir...
Örneğin arkadaşımız http://www.tahribat.com/Forum-Bitturke-Davetiye-isteyenler-V-2-95608 konusunda kendi mail adresini yazmıştır bana davetiye yollayın diye...
mail adreslerinizi forumda yazarken adres@hotmail.com şeklinde kabak gibi yazmak yerine ya pm kullanınız yada adres at hotmail com
adres[at]hotmail.com
adres[et]hotmail[dot]com
adres(et)hotmail(.)com
adres[at]hotmailcomşeklinde yazarsanız botlar bunu göremeyecektir...
başınız ağrımayacak ve gereksiz yere bize bok atmamış olacaksınız...
Selam, böyle bir konu açmak istemezdim ancak bugun şöyle bir mail geldi ve bu beni düşündürdü eğer bu konu hakkında bir açıklama yaparsanız sevinirim.
amanda_adams@ecunet.org
Hello Dear
My name is miss Amanda Adams.I got your contact details at(www.tahribat.com) and I'm interested in knowing you & being friendly with you.I would appreciate if we get acquainted as soon as possible, you can reach me through my private e-mail stated below so that we can get to know each other better
My e-mail (amanda_40love@yahoo.co.uk)
I quite believe that we can start from here since it takes one to know someone.I want you to understand that race or distance does not matter but loving and caring matters a lot in life.I look forward to hearing more from you soonest
Yours truly
Amanda AdamsBu maili aldım ve www.tahribat.com yazması çok ilginç bu beni mail adreslerimiz satılıyor mu diye düşündürmeye başladı ?
-
valla mail adresini bilmemde seni bi ab ye tatile yollayabilirler bu yazıdan sonra

-
yuh ya bugün kaçıncı konu oldu bu :/
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
valla mail adresini bilmemde seni bi ab ye tatile yollayabilirler bu yazıdan sonra :D
-----------------------------katılıyorum :D
-
Hacı sen bu adminlerden bunu beklermisin :S Allah için adamlar yapacak olsa parada olsa gözleri reklam alırlar paranın anasını bellerler. :S Ayıp...
-
:D cahilmisin dicem, kızcaksın, en iyisi dikkatsizsin diyeyim. bu gibi mailler için sitede arat bakalım kaç başlık var. spamlarla akalası yok :) tamamen senin dikkatsizliğinden kaynaklanıyor.
-
http://www.tahribat.com/Hakkinda
Sitenin Üyelik bilgileri herhangi bir kurum yada kuruluşa dağıtılmaz. Topladığımız E-mail adreslerini satmayız ve mailinize bizden kaynaklanan gereksiz bir sürü reklam dolmayacağına emin olabilirsiniz.
foruma sen yazarsan botlar gelir kaydeder suçu tbtye atamazsın
kaldı ki satacak olsalar onun yerine alacakları küçük bi reklamla çok daha fazla para kazanırlar
maillist fiyatları hiç de yüksek değil
ama reklama bile tenezzül etmeyen tbt senin mailine mi el uzatacak? mantıklı düşünün biraz
-
http://www.tahribat.com/Forum-Bitturke-Davetiye-isteyenler-V-2-95608/-/-/uguraba/ bak bu konuda mailini vermişsin hocam
-
kayıt oldugun baska siteler satıyodur kardeşim çamur atma buraya ...
-
her yere vermeyecen mailini.. spam valla :D bana çok geliyro kurtulmak laızm
-
sen de bunu yedin.. :D